НОВ ЛИДЕР НА СДС – СЛЕД ИЗБОРИТЕ!

Върховният съд върна делото за регистрацията на Мартин Димитров като син лидер за ново разглеждане от Софийски градски съд. Това се случи две седмици, след като Шести състав на Софийския съд отказа регистрация на Димитров и той не можа официално да оглави СДС-то. Синият Мартин все пак ще има възможност отново да се докаже и да спечели партийни фенове, но… след изборите.
Фактите сочат, че който и съд да се произнесе, на практика обслужва само един интерес – този на бившия лидер Пламен Юруков . Както е известно, той далеч не споделя достлука на Димитров с Костов и неговите хора от ДСБ. Така че, сеирът тепърва предстои. А нищо чудно накрая на Бойко да му се наложи да управлява със своя стар приятел Доган. Та коя друга партия от години играе ролята на балансьор и има интерес “Синята коалиция” да я няма. Лидерът на ДПС и без това ще се превърне в най-силнта личност в държавата, когато на парламентарните избори го изберат за мажоритарен депутат с най-голям брой гласове. Ей на това му се вика да имаш твърд електорат!


ПОСЛЕДНИ СТАТИИ:

ПРИ ПРОВАЛ НА ЕВРОИЗБОРИТЕ СДС РАЗВАЛЯ ДОСTЛУКА С ДСБ?!

ЗАЩО СЕ МОЛИМ САМО ПО ПРАЗНИЦИ, А НЕ ПАЛИМ СВЕЩИ В ДЕЛНИЦИ?!

КАКВО ЩЕ СЕ СЛУЧВА?

УНИЖЕНИЕ, НО НА КВАДРАТ

ПОЛИТИЧЕСКИЯТ ДЕБАТ НЕ Е КВАРТАЛЕН БОЙ

СЕИР

КАТО В ЕДИН СТАР ВИЦ

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=2228

Posted by on апр. 30 2009. Filed under Редакционно. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.20686 лв
 CHF =  1.71384 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.23656 лв
100  RUB =  2.56728 лв
 USD =  1.70072 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.