НОВОТО ПОКОЛЕНИЕ НА ВЪЗРАСТНИТЕ СТРАДА ОТ ПОВЕЧЕ УВРЕЖДАНИЯ

Напоследък в Съединените щати хората на 60 имат повече недъзи от предишното поколение на 60. В едно развитие, което може да има значителни последици за системата за грижи за здравето на нацията, бейби бум поколението може би ще влезе в 60-те си години с много повече увреждания, отколкото техните колеги от предишните поколения, според ново изследване на Калифорнийския университет.

Изследователи казват, че изводите може да се дължат, отчасти на променящите се демографски характеристики на Америка. Има го още затлъстяването, по малко упражнения, и други промени в диетата и начина на живот, което доведе до начало на процес на намаляване на средната продължителност на живота.

В проучването, което ще бъде публикувано през януари 2010 година, изследователи установили, че групата от лицата на възраст между 60 и 69 са изложени на увеличение на някои видове увреждания с течение на времето. От друга страна, тези на възраст между 70 и 79 и лицата на възраст 80 и повече години не се виждат никакви значителни увеличения.

Въпреки че надвсякъде се тръби, че медицината е постигнала голям напредък, тези аванси не са били достатъчно мощни, за да се попречи на други фактори. Сега, някои технологични тенденции, могат да ускорят предварително скоростта на медицинските технологии толкова много, че подмладяващи терапии и други лечения ще блокират и ще се обърне ефекта от храната. Но това все още не се е случило. Наистина ли е нужно да се грижим за тялото си. Вие не можете да разчитате на лекарство, за да отмените щети, причинени от диета и начин на живот. 

 


ПОСЛЕДНИ СТАТИИ:

ЛЕКУВАТ ДИАБЕТ С КЛЕТКИ ОТ ПРАСЕТА

АВСТРАЛИЙСКИ ГРАД ЗАБРАНИ ВОДАТА В ПЛАСТМАСОВИ БУТИЛКИ

БЕЛГИЯ ИЗГРАЖДА ВТОРА ГРУПА ВЯТЪРНИ ПЕРКИ НАВЪТРЕ В СЕВЕРНО МОРЕ

МОХАМЕД ЩЕ Е ВАШИЯТ НОВ СЪСЕД

ЕВРОПЕЙСКИЯ БИГ БРАДЪР ИСКА ДА ВИ НАБЛЮДАВА ОЩЕ ПО-ОТБЛИЗО

ТИГРОВИ КОМАРИ НАПАДНАХА ФРАНЦИЯ

ИДВА НОВОТО ПОКОЛЕНИЕ

ДА АМА НЕ. ТУКА Е БЪЛГАРИЯ !

ИЛИЯНА ЙОТОВА: ДО 2 г. СЪСЕДИТЕ В ЕДИН БЛОК ЩЕ МОГАТ ДА ПОЛУЧАВАТ ТОК ОТ РАЗЛИЧНИ ДРУЖЕСТВА

ДОБРОВОЛНАТА СТЕРИЛИЗАЦИЯ НА МЪЖЕ ПРОЦЪФТЯВА В КРИЗАТА

ПРИЗРАК БРОДИ ИЗ ЕВРОПА

ПОВЕЧЕ ЕЛЕКТРОМОБИЛИ В ШВЕЙЦАРИЯ ДО 2010 ГОДИНА

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=2712

Posted by on ное. 21 2009. Filed under Утре. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.21074 лв
 CHF =  1.74192 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.18773 лв
100  RUB =  2.49116 лв
 USD =  1.66326 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.