НОВИ ЗВЕЗДИ

Изминаха 15 години от славното българско лято. Това ни припомнят клипове в интернет, илюстрирани с феноменалния гол на сливенския кмет Йордан Лечков срещу отбора на Германия. Хубав спомен. За съжаление само спомен.
Поколението на Лечков отдавна е в полузабрава като изключим някои звезди, които се позакрепиха около футбола, станаха треньори или важни клечки в БФС. На поколението на Бербатов, Мартин Петров, Стилян и компания пък съвсем скоро ще спрем да възлагаме надежди, защото наближава момента, когато те ще бъдат заменени от нови звезди.
Звезди, които в момента тренират в мизерия, много по-често страдат от контузии, заради остарелите терени, на места приличащи на швейцарско сирене, както и вкопчени в спорта не защото той е здраве, а защото би могъл да е пари. Вярно, че комерсиализацията ни заобикаля все повече, но преди да поискаме повече звезди, нека помислим какво им даваме като условия, възпитание и стимул, за да се превърнат в такива.

 


ПОСЛЕДНИ СТАТИИ:

ДА ТЪНЕМ В БЕЗХАБЕРИЕ…

ЗАЩО ЧАК СЕГА, ДОНЧЕВА?

ГЕРГЬОВДЕН – ПРОВАЛЕН ПРАЗНИК НА ХРАБРОСТТА ИЛИ НА ПЕЧЕНОТО АГНЕ

НОВ ЛИДЕР НА СДС – СЛЕД ИЗБОРИТЕ!

ПРИ ПРОВАЛ НА ЕВРОИЗБОРИТЕ СДС РАЗВАЛЯ ДОСTЛУКА С ДСБ?!

ЗАЩО СЕ МОЛИМ САМО ПО ПРАЗНИЦИ, А НЕ ПАЛИМ СВЕЩИ В ДЕЛНИЦИ?!

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=2325

Posted by on юни 16 2009. Filed under Редакционно. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.20686 лв
 CHF =  1.71384 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.23656 лв
100  RUB =  2.56728 лв
 USD =  1.70072 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.