НА СИЛА ХУБОСТ НЕ СТАВА

Снимка: Какво ли ще родят поредните десни преговори?

През седмицата ръководствата на русенските десни партии седнаха на една маса, стиснаха си ръцете и призоваха националните си ръководства за същото. В същото време изборите чукат на вратата, а дясна коалиция, за която слушаме от месеци, все още няма. Този път тя трябва да дойде от София /всъщност както всеки път/. 

Но дори и да я има, май скептиците са повече за това поредно неясно обединение.
Така де, една птичка пролет не прави. Това, че в Русе разбрали, че няма да видят парламент, ако не се обединят, не значи, че централите им са на същото мнение. А пък и не трябва да са, ако са умни. 8 години се мериха кой е по-десен, 8 години настройваха един срещу друг избирателите си, 8 години не се разбраха и не научиха уроците на историята… /например Неделчо Беронов/.
На сила хубост не става, е казал народът. Този същият народ, който сега вижда отчаяните опити на едни изиграли своята роля партии, които се опитват да се върнат на бял кон. 
Но колкото и да ни е лош материалът, той все още усеща фалша и жаждата за власт. Защото друго за усещане в случая няма.
 

ПОСЛЕДНИТЕ 5 СТАТИИ:

СЕДМИЯ ВОТ

БЕЛОГРАДЧИШКИТЕ СКАЛИ МАЙ ЩЕ НИ ОТСРАМЯТ ПРЕД СВЕТА

ПОЛОЖИТЕЛЕН И ДАЛЕЧЕН ПРИМЕР


АЙДЕ ПАК ТАЯ ПЕСЕН 

В ЕДНА СИСТЕМА СМЕ 


Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=2068

Posted by on февр. 23 2009. Filed under Редакционно. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.20686 лв
 CHF =  1.71384 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.23656 лв
100  RUB =  2.56728 лв
 USD =  1.70072 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.