НА КОЙ МУ ПУКА ЗА ФЕНОВЕТЕ?!

Стотици хиляди фенове на ЦСКА заплакаха. Причината – УЕФА отказа лиценз на най-титулования клуб за евротурнирите през сезон 2008/2009 година. Решението е окончателно и не подлежи на никакво обжалване от страна на българския клуб. Срам!

Когато се обърне каруцата, разбира се, пътища много.

Всеки дава акъли как трябвало да се подходи преди Митал, след Митал, при Божков, след Божков и т.н. Феновете в случая искат едно – виновниците да понесат отговорност за голямата мъка, с която ги натовариха. Искат наказания за хората, които докараха тима до просешка тояга. Президентът Александър Томов – Лупи от немай къде подаде оставка след множество изречени лъжи, с които не успя да замаже очите и на най-слепите фенове. Това обаче съвсем няма да е достатъчно. Той като политик е свикнал да си тръгва и да се връща. Но срамът ще лежи в историята на ЦСКА за вечни времена. И за съжаление, който и да дойде, каквито и по-добри времена да настъпят за червените, няма да бъде измит.
В същото време във връзка със ситуацията в професионалния футболен клуб, министър-председателят Сергей Станишев възложи на ДАНС да извърши пълна проверка на собствеността на ПФК „ЦСКА”. Премиерът разпореди и на Националната агенция по приходите да извърши пълна данъчна ревизия на ПФК „ЦСКА” за периода 2002–2007 г., както и пълна ревизия на доходите на цялото ръководство на професионалния футболен клуб за същия период.

Феновете обаче си знаят, каквото и да покажат тези проверки, виновниците няма да отидат в затвора. Защото няма държава, няма съд, няма истина.

И в заключение общество.нет само припомня, че личните мобилни телефонни номера на Александър Томов ще бъдат публикувани във вестник “Уикенд”…


ПОСЛЕДНИТЕ 5:

 

ПРЕСТЪПЛЕНИЕ И НАКАЗАНИЕ

 

ОЩЕ СЕ ОТВРАЩАВАЙТЕ И НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВАЙТЕ

 

76% ОТ МЛАДИТЕ БЪЛГАРИ НЕ ЗНАЯТ ЗА КАКВО ЖИВЕЯТ

 

НАЛИВАНЕ НА БРАШНО В 2 СЪДРАНИ ЧУВАЛА

 

БУМ НА ПРЕСТЪПНОСТТА В БЪЛГАРИЯ – ДАНЪЦИ?!

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=1153

Posted by on юни 5 2008. Filed under Редакционно. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.21074 лв
 CHF =  1.74192 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.18773 лв
100  RUB =  2.49116 лв
 USD =  1.66326 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.