НАПРАВИХА НИ НА МАЙМУНИ НА ГРАНИЦАТА, А СЕГА НИ ИСКАТ И ПАРИ

Гърция практически е изправена пред държавен фалит. Години наред статистическата им агенция е пращала фалшиви информации към ЕВРОСТАТ – европейската статистическа агенция.
 

Лъжи, лъжи, лъжи…

Добре, но не са само лъжи, а и финансови машинации, източване на фондове и всичко това гарнирано с постоянни претенции.

Няма европейска организация, ръководство, партийно семейство,  инициатива, в която гърците да нямат представители на най-високи нива, да не изпадат в тежки пазарлъци за постове, да нямат претенции, да не искат още и още и още.

Години наред, ние българите, сме сочени за най-лошото дете на Европа. Мачкат ни, карат ни се, дават ни за пример. Не че не е истина, но сега се вижда, че не е и съвсем така.

Наглото в случая е, че гърците повличат цялата Еврозона надолу. И за капак отново по стар византийски табиет искат пари от останалите Европейски членки. Всяка държава членка (не само от Еврозоната) да се включи с пари.

Папандреу дори си позволи да се скара на Евросъюза – „Европейските институции са виновни, че са позволили да се стигне дотук!”. 

А когато някой им спомене за реформи цялата им държава се блокира от стачки. Всички – вкупом. Не искат да намаляват заплатите на чиновниците, да намаляват бюджетните разходи, да вдигнат данъците, да имат нормално работно време. Искат си хората още пари. Например, за да затварят за един месец границата, да си правят скари и да ходят по казина и курви от другата страна на границата.

Рискът за нас е голям. Нестабилен Европейски съюз не ни е нужен. Гърция е огромен проблем, но и възможност ЕС да се реформира и да не допусне това да се случи и на други. Просто сега големите страни (Германия, Франция)  не бива да правят компромис и да покажат, че повече не може така.

 


ПОСЛЕДНИ СТАТИИ:

ХИМИЧЕСКА КАСТРАЦИЯ ЗА ПЕДОФИЛИТЕ – КОМПРОМИС НЕ БИВА ДА ИМА

СТРОЕЖЪТ НА МАГИСТРАЛИ Е И КУЛТУРЕН ВЪПРОС

ПРЕФЪРЦУНЕНОТО СЪСТРАДАНИЕ ХАИТИ

НАЙ-МНОГО ПРЕСТЪПЛЕНИЯ СТАВАТ С КУХНЕНСКИ НОЖОВЕ – ДА ИМ ВЪВЕДЕМ СЕРИЙНИ НОМЕРА

ЧУШКОПЕКЪТ ПОКАЗА, ЧЕ У БЪЛГАРИНЪТ Е ОСТАНАЛ ЗДРАВ РАЗУМ

ВНОС НА ТЕРОРИЗЪМ

ИМА СМИСЪЛ САМО ОТ ПРЕСТЪПНОСТ НА ЕДРО ИЛИ ОТ ЕМИГРАЦИЯ

АКО ГЕРБ МИСЛЯТ ДА Я КАРАТ САМО С ТОЯГАТА ЩЕ КАТАСТРОФИРАТ

„УДОВОЛСТВИЕТО” ДА ПРИТЕЖАВАШ КОЛА В БЪЛГАРИЯ

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=2968

Posted by on февр. 22 2010. Filed under Редакционно. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.20686 лв
 CHF =  1.71384 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.23656 лв
100  RUB =  2.56728 лв
 USD =  1.70072 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.