НАЙ-ДОБРАТА РЕКЛАМА НА КАСТРАЦИЯТА

С ПАРОЛАТА „ЧОВЕШКИ ПРАВА” ВСЕКИ БОКЛУК МОЖЕ ДА СВИКА ПОД КРАСТАВОТО СИ ЗНАМЕ МАЛКА, НО ОРГАНИЗИРАНА АРМИЯ ОТ ЛИБЕРАЛНИ ВОИНИ.

Автор: Калин Руменов

Млад, здрав и прав боклук прониква в къщата на 91-годишна вдовица, после прониква в самата вдовица и накрая я пребива. За което е осъден ефективно смешно на 4 години, влиза в затвора и по средата на наказанието се разболява от нещо бюрократично неустановено между хепатит и краста.

Пускат го да се лекува в цивилния свят, а той пак влиза във вдовишка къща и с неустановено от какво болната си пишка влиза в нова вдовица. Името му е Гюнай, прякорът му е Изнасилвача от село Риш, а слоганът му би трябвало да копира Just do it и с него да се рекламира химическата, хирургическата и по принцип кастрацията.

Този човешки боклук може да послужи за законодателно вдъхновение. Но по-вероятно е да изкачи човешките права на следващо ниво. И в това е големият непризнат парадокс на либерална Европа – в нея човешките права прогресират най-вече заради човешките боклуци. Които по необясними за човешката логика причини винаги намират сръчни адвокати, пледиращи, че няколко скопени пишки няма да оправят света.

Тук не става въпрос за конституционно право на всеки обвиняем да получи адвокатска защита. А за това, че с паролата „човешки права” всеки боклук може да свика под краставото си знаме малка, но организирана армия от либерални воини.

Преди да критикувате Системата, пуснала за лечение краставия изнасилвач на бабички, поставете се на мястото на хората в нея. Ако при първите му симптоми те бяха забъркали мехлем от сяра и с него мажеха Гюнай в килията – привлечените от миризмата правозащитници щяха да направят поне три групи във Facebook в негова защита и да се организират за протест пред затвора.

Щеше да се намери кой да заведе дело в Страсбург и като нищо да го спечели. А държавата щеше да бъде осъдена за лошо отношение към краставите изнасилвачи в затвора. Изобщо би се получила славна победа за човешките права – нищо че в нейната основа ще стои един взломаджия на старици.

Това, разбира се, не оправдава пускащата Система, но донякъде помага за нейното разбиране. Заради широко скроения Страсбург вероятно не й е съвсем лесно да се ориентира кой е лошият в приказката за Спящата вдовица и Храбрия ебач. Също както е трудно да се ориентираш кой е лошият в приказката за Стрелящия с автомат по полицаи Чакъра и за Стрелящата с гранатомет по Чакъра полиция. Според Страсбург човешкото право е на барикадата на Чакъра, от която той прахосва няколко пълнителя за АК-47.

Той не е имал право въобще да ги притежава, още по-малко да ги използва, но се оказва, че е имал човешко право на живот. Би било полезно за бъдещето да поразсъждаваме върху тази приказка, но заради участието на Бойко Борисов в нея тя беше ненужно политизирана. И всеки опит за разговор по нея всъщност би се превърнал в спор „за” или „против” премиера. А е добре да знаем какво да очакваме като действия от Системата, когато следващият Чакър извади автомат срещу нея. Тя има ли право да му отнеме човешкото право на живот, или да се прави, че вали дъжд, когато валят куршуми.

При краставия Гюнай поне няма политика и затова разговорът може да се получи по-обективен. Такива като Гюнай обаче никога не успяват да се превърнат в тема за разговор, въпреки че само „Дързост и красота” има повече епизоди от техния сериал за млади и не толкова млади пенсионерки. На които, ако не можем да им изработим по-големи пенсии, поне можем да им осигурим спокойствие срещу изнасилвачи рецидивисти. Няма да е много лесно на този либерален континент, но на нито един континент не е лесно дори само да си представиш как младият и крастав Гюнай смъква гащите на баба ти. Поне срещу този срам можем да я застраховаме, поне тази проява на унизително отношение можем да й спестим.

Всъщност квалификацията „проява на унизително отношение” беше използвана само преди няколко месеца от изключително широко скроения Съвет на Европа по адрес на германското законодателство, допускащо кастрация на изнасилвачи. Отидете при бабите от село Риш и им обяснете как беше покорен този европейски връх на хуманността. Кажете им, баби, съжаляваме, че сте били изнасилени, но не можем да отнемем даже на най-големия боклук човешкото право на ерекция. Ще му я оставим, а вие залоствайте по-здраво къщите. Не че ще ви предупредим, когато следващия път го пуснем да лекува срамни въшки, но по презумпция залоствайте по-добре.

(в.Новинар, 14.11.2012)

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=5603

Posted by on ное. 14 2012. Filed under Позиция. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.20715 лв
 CHF =  1.72032 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.19559 лв
100  RUB =  2.52667 лв
 USD =  1.66638 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.