МЪЖ УМИРА СЛЕД КАТО Е ИЗНАСИЛЕН ОТ ЧЕТИРИТЕ СИ СЪПРУГИ

Трябва да ви е попаднала историята при която мъж умира след като 4 от общо 6-те му съпруги го изнасилват. В главата си имах няколко други теми за писане, но този инцидент, ако наистина е имало такъв, просто изкочи в съзнанието ми и ме накара да пиша.

Накратко, нигериец е бил убит от своите шест съпруги след като го принудили да прави секс в всички тях. Мъжът, Уроко Оноя, се сдобил с шест съпруги след като забогатял.

Пет от съпругите тръгнали след Оноя с ножове и пръчки от ревност, когато го видели да влиза в стаята на най-младата си съпруга и го принудили да прави секс в всички тях накуп, според официалните сведения.

Оноя спрял да диша, докато бил в леглото с петата си жена след като преди това правил секст с други четири от съпругите си. Петата избягала след като разбрала, че е мъртъв, разказва най-младата съпруга.

„Изведнъж, съпругът ми спря да диша и те все още се заливаха от смях, но когато разбраха, че не могат да го върнат към живот всички избягаха в гората”, обяснява още най-младата.

Това се разказва в тази история. Първо на първо, както мнозина други, аз съм свикнал да мисля, че изнасилване на мъж от жена не е възможно. Така изглежда. Ето какво пише Уикипедия за изнасилването на мъже от жени:

Незаконно изнасилване на мъж от жена:

„Също като женският еректилен отговор и за разлика от общо разпространеното мнение, мъжкият еректилен отговор е неволен, което означава, че мъжът няма нужда от съгласие, когато пенисът му еректира и се поставя в женската вагина.
Проникването на мъжа от жена е възможно чрез насилствена стимулация върху мъжките генитали или ануса, или чрез насилствени проникване с изкуствени пениси, дилдо или други предмети, които могат да включат и употребата на език (външно или вътрешно) чрез насилствено орално, манипулации и проникване с ръка. Жената може да принуди мъжа да й прави орален секс. Изнасилване от мъж от жена се получава и когато са се разбрали за ограничени сексуални действия, а тя насила поставя пениса в себе си, като нарушава договореното. Така че изнасилването на мъж от жена е възможно по множество начини. Обаче, мъжът жертва на сексуално насилие от жени често се сблъсква със социални, политически и правни двойни стандарти. Докато полово неутралните закони се борят с остарелите възприятия, че мъжът никога не може да бъде изнасилен двойните стандарти все още съществуват”

Край на цитата…

Не мога да кажа, че разбирам всичко от горе написаното. Но всички ние сме наясно, че изнасилването на мъж от жена е възможно. Това да принични смърт? Съмнявам се.

Автор: Белджин ТАН (в.Хюриет)

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=5163

Posted by on авг. 14 2012. Filed under За любовта. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.20686 лв
 CHF =  1.71384 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.23656 лв
100  RUB =  2.56728 лв
 USD =  1.70072 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.