МЪЖЪТ ВЪВ ВРЪЗКАТА СПОРЕД ЗВЕЗДИТЕ

(2 ЧАСТ – ДЕВА, РИБИ, ВЕЗНИ)

Може
да го попитате какъв спорт обича или къде е учил, но най-добрия начин
да разберете нещо за него е да го узнаете по рождената му дата. Защо ли?
Защото неговият хороскоп ще ви разкрие какъв ще бъде във връзката ви.
Освен това може да използвате тази информация, за да му кажете как
искате да се държи.

ДЕВА

Девите обичат да се влюбват, защото за тях влюбването е мания, а манията означава много работа, която трябва да бъде свършена. Всяка дева е предразположена към това да бъде маник, който иска да знае и последния малък детайл от собственото си съществуване, като стига  дори до изследване на случайните връзки с другия пол. Това включва всичко, което може да се свърже с вас. Той ще проучи имате ли хоби, как върви кариерата ви, фирмата в която работите, колегите ви, какви са интереси ви, градът откъдето идвате, навиците ви, музиката, която харесвате, имате ли кола, хороскопа ви…. всичкоооооо. В това търсене за него няма да има нищо свята и ще рови около вас, както куче за кокала си.
Мъжът дева мрази да се разкрива, така че всичката тази дедективска работа няма да бие на очи.  Ще събира информация от вас по време на разговори и след това ще сглобява дребните факти, които сте изпуснали. След като ви е проучил като Гестапо идва ред да вие да разберете, че просто си е такъв. Ако отидете на някое затънтено място вижте дали  е проучил всичко за района – население, забележителности, любопитни факти, местната кухня.
Всичко в живота на мъжа дева опира до фактите. Ще иска да знае какво ви движи емоционално и в кариерата. Преди да се захване с нещо и някого мъжът деа иска да знае с какво си има работа. За да си осигури така желаното спокойствие той ще си нарисува собствен психологически портрет  касаещ вашите връзки, отношения, потенциал и посока на развитие. Това му трябва, за да може да ви сграбчи  и след това да ви служи по най-добрия начин. Мъжът дева обича със страстта на фанатик.

РИБИ

Не е необходимо да сте гений, за да разберете кога един мъж риба в влюбен. Четката му за зъби вече ще е у вас, ще празнува една седмица с вас, ще има избрани имена за децата и всеки път когато го погледнете ще засиява.  Този мъж обича, обожава самото влюбване.  Толкова е обсебен от емоцията си по отношение на вас, че не може не ги споделя и показва наляво и надясно, дори да се опитва да ги скрие. С който и да има връзка, мъжът риби ще се опитва да се прави на невинно сърне, за да накара половинката си да го глези или да му прави неща, които той не иска, защото са му неприятни. Това не подлежи на коментар – той живее, за да се грижи някой за него. Но! Ако ви обича, той, като отплата също ще се грижи за вас. А отвори ли непрекъснато портфейла значи има сериозни намерения. В този случай ще се опита да изгради отношения на равенство с вас, което е допълнителен знак за истинската му любов. И тогава ще се опита да стане зрял мъж, защото досега във връзките си винаги се е бил бебе или е играл ролята на жертва. Новата роля ще го вдъхнови да бъде по-сериозен и отговорен в действията си. Очаквайте шантави любовни сценарии на тема „Ние срещу целия свят”. Любовта му е дълбока и напълно отдадена. Ще отиде на края на света заради вас. Мъжете риби дават любовта си безусловно, дори да се стигне до абсурди в които дори да поиската да стъпвате отгоре му той да се съгласи. Един път влюбил се той губи чувството си за достойнство.


ВЕЗНИ

Когато мъжът везни се влюби ще има много любов, романтика и още повече любов и още повече романтика. Лошото е, че вие трябва да поемете отговорността. Да, идеята му за обвързване означава да бъде зависим от вас и вие да определяте посоката на живота му. Точно когато си мислите, че сте намерила своя принц, който не се страхува да говори за бъдещето, разбирате, че това значи да сте негова майка, да го насърчавате във всеки аспект на живота и дори да плащате за това. Това обикновено проличава след първия месец, което е достатъчно време да разберете, че той не е способен да ви обича толкова, колкото да харчи парите ви. Разбира се не всички везни са такива, но се случва доста често, за да е просто съвпадение, така че бъдете внимателни. Ако избегнете проклятието на везните и попаднете на някой сладък екземпляр, тогава ще сте сигурна, че е напълно ваш и работи, за да изгради екип в живота с вас. Очаквайте календарът ви със събития да е запълнен до следващите 100 години, когато сте станали част от  препълнения му график. Ако идеята за живота на Симските близнаци ви допада омъжете се, защото нещата ще се развиват все по-добре.
В случай, че това не се случи и той не започне да се държи като ваш съпруг накрая на първия месец, очаквайте скорошната раздяла с този Ромео.

 

 
ПОСЛЕДНИТЕ 5 СТАТИИ: 

МЪЖЪТ ВЪВ ВРЪЗКАТА СПОРЕД ЗВЕЗДИТЕ (1 ЧАСТ – КОЗИРОГ, РАК, ВОДОЛЕЙ, ТЕЛЕЦ, СТРЕЛЕЦ, ОВЕН)

10 ПРИЗНАКА ПО КОИТО ЖЕНАТА СИ ТЪРСИ СЕРИОЗЕН ПРИЯТЕЛ

ЗАЩО ЖЕНИТЕ ПРЕДПОЧИТАТ ПО-ВЪЗРАСТНИ МЪЖЕ

ЛЮБОВТА НА ДРЕВНИТЕ

МАЛКИТЕ РАДОСТИ В ЛЮБОВТА

 

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=1969

Posted by on февр. 2 2009. Filed under За любовта. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

МЪЖЪТ ВЪВ ВРЪЗКАТА СПОРЕД ЗВЕЗДИТЕ

(1 ЧАСТ – КОЗИРОГ, РАК, ВОДОЛЕЙ, ТЕЛЕЦ, СТРЕЛЕЦ, ОВЕН)

Може да го попитате какъв спорт обича или  къде е учил, но най-добрия начин да разберете нещо за него е да го узнаете рождената му дата. Защо ли? Защото неговият хороскоп ще ви разкрие какъв ще бъде във връзката ви. Освен това може да използвате тази информация, за да му кажете как искате да се държи.

(още…)

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=1938

Posted by on ян. 21 2009. Filed under За любовта. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Последни публикации

Последни коментари

Валутни курсове

 AUD =  1.20686 лв
 CHF =  1.71384 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.23656 лв
100  RUB =  2.56728 лв
 USD =  1.70072 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.