МЪЖЪТ ВЪВ ВРЪЗКАТА СПОРЕД ЗВЕЗДИТЕ – БЛИЗНАЦИ, ЛЪВ, СКОРПИОН

(3 ЧАСТ – БЛИЗНАЦИ, ЛЪВ, СКОРПИОН )

Може да го попитате какъв спорт обича или къде е учил, но най-добрия начин да разберете нещо за него е да го узнаете по рождената му дата. Защо ли? Защото неговият хороскоп ще ви разкрие какъв ще бъде във връзката ви. Освен това може да използвате тази информация, за да му кажете как искате да се държи.
 
БЛИЗНАЦИ

Близнаците обичат самата любов и често хвърчат из страната на приказките в която обичат да се загубват и да живеят с фантазии, досущ като Питър Пан. Мъжът близнаци работи денонощно, за да създаде своя въображаем свят и да ви убеди, че сте част от него, като ви омайва със сладки приказки, безкрайни обещания и малки изненади. В края на краищата кой може да издържи на постоянните забавления, които предлага влюбения близнак?  Накрая ще изглежда сюреалистично да си помислите, че това не е правилния човек за вас. Колко сте глупава! Споменал ли е нещо за връзката ви и за общо бъдеще?  Много малко хора знаят какво наистина се върти в главата на мъжа близнаци. Добре дошли в тъмната страна на зодията. Този тип има реле, което авотматично се изключва, когато му се намекне за носенето на отговорност. И тогава на сцената се появяват доктор Джекил и Мистър Хайд, които направо ще ви побъркат.
Близнаците обичат да имат много възможности и когато се озоват на някои кръстопът на промяната направо изперкват. Няма да има значение колко сте спокойни един с друг и колко щастливи са отношенията ви, той просто вижда това като възможност да осъществи стремежа си към свобода и самоидентичност. С толкова гласове в главата му не може и да очаквате друго. Той просто е възприел вашия като един от тях. Просто това е природата му – да гони Михаля. Ако не е такъв е някакво рядко изключение. Тогава ще получите ключовете от сърцето му. И ще имате отговор на въпроса защо толкова се старае в началото на връзката ви… просто защото си знае какъв задник е и че евентуално може да хукне нанякъде по средата на връзката ви.

 

ЛЪВ

Да бъде сам не в стила на лъва. В края на краищата как ще разбере за своята изключителност, ако някой не го боготвори всеки ден. Или най-малкото няколко познати, които да търсят благоволението му. Със сигурност е много егоистично, но това е природата на мъжа Лъв.  Ако преглътнете този факт вие сте примамката на която ще се хване. Не че това ще е работа за която ще получите благодарности. Трябва просто да сте щастлива, ако сте обект на чувствата му. Той е господар на чувствата и няма да търпи да отричате съществуването им. По природа искат да е отгоре и не познава граници в изразяването на любовта си, чрез подаръци, жестове и ласкателни подаръци. Ще направи всичко по силите си, за да разглези глупавите момичета. Ще ви накара да си мислите, че любовта му към вас върти земята, че вие сте неговото вдъхновение и премахвате така силния му егоизъм. Като на негова муза постоянно ще ви показва благодарността си за всичко това.  Ако искате да разбре до каква степен ви обича проверете сметките му. Лъвът обича да слага парите си там, където е сърцето му. Когато е влюбен той иска да се похвали с вас, като с най-ценната си придобивка. Ще ви показва из града и наляво и надясно, за да ви забележат всички.  Очаквайте да се представи в най-добрата си светлина на джентълмен, който ви превежда всекидневно по червения килим. Внимание! Може да се окаже и голям тиранин. Вие сте втория човек в йерархията (след него) и всички трябва да ви се кланят. Наказанието за всяко неподчинение е уволнение. Има си неговата посоко и ако някой не му отърва, просто го разкарва от живота си.

СКОРПИОН

Скорпионът се събира само с жена, която има правилната доза чар, търпение и сила да го издържи. Ако ги притежавата, ще може лист след лист, като лук да разкриете това студено и тайнствено същество. Ще ви залее със страсно себеотдаване, което ще ви създаде чувство за безгранично щастие. Той много рядко споделя емоциите си, така че когато го прави е откровен. Скорпионът прави такъв секс, че ще изпоти задника ви посред зима на върха на някой леден айсберг в Антарктика. Няма да се впусне в сериозна връзка ако няма  космическо привличане и тотално отдаване. Ще свали света в краката ви ако ви обича. Дори може да се извини, когато сбърка в нещо. Разбира се той винаги има неговите си лични дела и необясними вярвания и ще иска да има последната дума във всичко. Въпреки лошото си държание понякога, скорпионът винаги иска да знаете, колко много се нуждае от вас и ви иска. Ако сте номер 1 в списъка му, по-добре да сте много сериозна – той мрази да греши. Първия човек на който ще звънне ако има проблем сте вие. Така че винаги е добре да имате подготвени правилни отговори. Скорпионът е много подозрителен, така че може да създаде някои кризисни ситуации само и само, за да ви провери. Точно така: дори силно влюбен мъжът скорпион няма да остави старата си краста – манипулацията. За него линията между доброто и злото е много тънка и често сам не знае кога я престъпва. Това е което го прави най-мразения и неразбран знак от целия зодияк. Последната стъпка по превземането на мъжа Скорпион е когато ви представи на всички, които познава. Когато вече не сте негова тайна, може да сте сигурна, че ви обича.

 


ПОСЛЕДНИТЕ 5 СТАТИИ: 

МЪЖЪТ ВЪВ ВРЪЗКАТА СПОРЕД ЗВЕЗДИТЕ (2 ЧАСТ – ДЕВА, РИБИ, ВЕЗНИ)

МЪЖЪТ ВЪВ ВРЪЗКАТА СПОРЕД ЗВЕЗДИТЕ (1 ЧАСТ – КОЗИРОГ, РАК, ВОДОЛЕЙ, ТЕЛЕЦ, СТРЕЛЕЦ, ОВЕН)

10 ПРИЗНАКА ПО КОИТО ЖЕНАТА СИ ТЪРСИ СЕРИОЗЕН ПРИЯТЕЛ

ЗАЩО ЖЕНИТЕ ПРЕДПОЧИТАТ ПО-ВЪЗРАСТНИ МЪЖЕ

ЛЮБОВТА НА ДРЕВНИТЕ

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=1998

Posted by on февр. 9 2009. Filed under За любовта. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.20686 лв
 CHF =  1.71384 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.23656 лв
100  RUB =  2.56728 лв
 USD =  1.70072 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.