МУТРЕНСКИТЕ ВРЕМЕНА СЕ ВЪРНАХА

На 22 септември около 22.50 часа на бул.”Петко Каравелов” 38 в София , пред ресторант “Кипарисите” жестоко пребиха петдесет и четири годишния Огнян Стефанов – главен редактор на електронното издание “FROG NEWS”. Сигналът в полицията е подаден от съпругата му, която е била с него. Очевидец е и един от сервитьорите в ресторанта. Съпругата  разказва, че на излизане от ресторанта по пътя към автомобила им, той бил нападнат от четири неизвестни лица, облечени с тъмни дрехи и шапки. Един от нападателите се приближил и попитал: „Вие ли сте Огнян Стефанов?”. След утвърдителен отговор започнало мелето.

Четримата нападатели са го били с метални тръби и чукове. Стефанов е настанен във ВМА с опасност за живота – счупени двата му крака и двете му ръце,   загубил  е 2 литра кръв,  неконтактен е и в момента е в изкуствена кома.
Огнянов нашумя с критичните си материали срещу Георги Първанов. Името му се свързваше със спрения от ДАНС  сайт Опасните, който излиза само 2 месеца, но публикува скандални материали за президента, Алексей Петров, главните редактори на Труд и 24 часа и други. Случаят се поема от Четвърто РПУ на МВР.
Припомняме, че само преди няколко месеца беше пребит и издателят на интернет сайта Слава.бг.
 
 


 
ПОСЛЕДНИТЕ 5:

ОПАСНА ТЕНДЕНЦИЯ

95 МИЛИОНА ЛЕВА ОТ ДАНЪЦИТЕ НИ ОТИШЛИ ЗА ПОДСЛУШВАНЕ

ПЕТЪР ХРИСТОЗОВ: ПОВЕЧЕТО НИ СВРЪХБОГАТИ СА ОЛИГАРСИ НА КРЕДИТ

АКО ТИМ ИСКАТ НЕЩО ВИНАГИ ГО ПОЛУЧАВАТ

МИТНИЧЕСКА МАФИЯ В ПЛОВДИВ Е НЕДОСЕГАЕМА

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=1472

Posted by on сеп. 23 2008. Filed under Скандално. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.20686 лв
 CHF =  1.71384 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.23656 лв
100  RUB =  2.56728 лв
 USD =  1.70072 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.