МОХАМЕД ЩЕ Е ВАШИЯТ НОВ СЪСЕД

Мохамед е най-популярното име за новородени момчета в четири големи градове на Холандия, съобщава агенция ИТАР-ТАСС, позовавайки се на документ на Ведомството за социално осигуряване. Документът е изготвен по искане на крайнодясната Партия на свободата на Херт Вилдърс. За 2008 г. в главните холандски градове (Амстердам, Ротердам, Хага и Утрехт) получилите името Мохамед са три пъти повече от холандски имена. По официални данни от юли миналата година населението на Холандия е достигнало 16,6 милиона души, от тях мюсюлмани са 5,8 на сто.

Над 30% от жителите на Брюксел вече са мюсюлмани. Раждаемостта в тези общности е достигнала нива, които след 20 години ще превърнат белгийската и европейска столица в ислямски град. От 2001 година най-често срещаното име за новородените в града също е … Мохамед!!! Емигрантите вече искат джамии, официализиране на ислямските дрехи, собствени гробища, училища, партии… Лидерът на създадената през 2004 година „Партия на младите мюсюлмани в Белгия” заяви: „Откажете се от интеграцията. Отсега нататък Белгия ще трябва да се адаптира”.
Според доклад  в лондонския вестник "Дейли телеграф" от 9 август 2009 , към средата на XXI век мюсюлманите в Европейския съюз щe станата 20 % от населението. Според експерти Холандия ще е сред държавите, където този показател ще е още по-голям.
Партията на свободата, която се бори за намаляване на мюсюлманските емигранти в страната и за затваряне на джамиите, поиска документът да бъде изготвен в рамките на подготовката на парламентарно питане с цел да бъде ограничено приемането на мюсюлмани в страната.
В следващите години се очаква проблемът да набира скорост и появявата и нарастването на крайни анти-ислямистки партии е неизбежна. 
 

ПОСЛЕДНИ СТАТИИ:

ЕВРОПЕЙСКИЯ БИГ БРАДЪР ИСКА ДА ВИ НАБЛЮДАВА ОЩЕ ПО-ОТБЛИЗО

ТИГРОВИ КОМАРИ НАПАДНАХА ФРАНЦИЯ

ИДВА НОВОТО ПОКОЛЕНИЕ

ДА АМА НЕ. ТУКА Е БЪЛГАРИЯ !

ИЛИЯНА ЙОТОВА: ДО 2 г. СЪСЕДИТЕ В ЕДИН БЛОК ЩЕ МОГАТ ДА ПОЛУЧАВАТ ТОК ОТ РАЗЛИЧНИ ДРУЖЕСТВА

ДОБРОВОЛНАТА СТЕРИЛИЗАЦИЯ НА МЪЖЕ ПРОЦЪФТЯВА В КРИЗАТА

ПРИЗРАК БРОДИ ИЗ ЕВРОПА

ПОВЕЧЕ ЕЛЕКТРОМОБИЛИ В ШВЕЙЦАРИЯ ДО 2010 ГОДИНА

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=2426

Posted by on авг. 14 2009. Filed under Утре. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.24615 лв
 CHF =  1.70057 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.23031 лв
100  RUB =  2.65 лв
 USD =  1.69571 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.