МОЖЕ ДА ИЗБУХНЕ ЕПИДЕМИЯ ЗАРАДИ ДЕЙСТВИЯ НА БЕЖАНЦИТЕ В ЦЕНТЪРА ЗА НАСТАНЯВАНЕ В ОВЧА КУПЕЛ

Bezantzi meso pomoshtiПоложението в центъра за настаняване на бежанци в кв. Овча купел в София става все по-тревожно. За създалата се ситуация не са виновни единствено българските власти, а ни най-малко полицията. В 6-то районно полицейско управление, което отговаря за района, всеки ден постъпват сигнали за пиянски изстъпления, побоища и скандали в бежанските общежития.

В основен проблем се превръща и хигиената. Настанените масово изхвърлят боклука си през прозорците, мнозина ходят до тоалетна в кофи. Други обикалят боси и разнасят нечистотии от тоалетните по легла и стаи. Коридорите са задръстени от мръсотия. Преди седмица са им раздадени чували и ръкавици, за да почистят сградата, но малкото събран боклук отново полетял през прозореца.

В квартала се говори, че много от полицаите могат да станат жертви на зарази, които да им донесат контактите с настанените нелегални емигранти от Азия и Африка.

Вече няколко пъти в общежитията има бунтове, защото настанените искат по-бързо да получат бежански статут. Какво ще правят, когато получат почти всички права на български граждани и как ще живеят сред нас?

При всички случаи напрежението расте, а през границата продължават да идват нови и нови хора, които незнайно защо се приемат от българската страна.

Общество.нет

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=8651

Posted by on ян. 29 2014. Filed under Скандално. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.20686 лв
 CHF =  1.71384 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.23656 лв
100  RUB =  2.56728 лв
 USD =  1.70072 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.