Млад компютърен специалист се бори за живота си!

Kiril Lilov29-годишният Кирил Лилов се бори с тежко заболяване. През месец април след направена биопсия във Военномедицинска академия той получава страшната диагноза Сарком на Юинг. Това е злокачествено образование на костта на единия му крак.

Препоръчаното лечение е химиотерапия и операция, която в България не е възможна поради сложността на процедурата. В момента у нас се провежда химиотерапия, която не дава желания резултат. Поради тази причина Кирил и близките му са принудени да потърсят варианти за лечение в чужбина.

Оферта за лечение идва от клиника „Гюстав Роси“ в Париж, която е един от двата най-добри сарком центрове в Европа. От 2 месеца близките водят кореспонденция с тях и вчера получиха начална оферта за лечение и номер, с който е картотекиран там. Само за да започне лечението са необходими 55 263 евро. Цената включва 4 химиотерапии, всички необходими прегледи и хоспитализация.

От 1 септември стартира благотворителната инициатива „Битката на Кирил“, организирана от приятелката на болното момче Деси, майка му и неговата сестра близначка. Направена е дарителска банкова сметка, на която всеки може да преведе средства, за да помогне на младия мъж в борбата срещу коварната болест. Освен това, в няколко града вече са поставени дарителски кутии, за който може да намерите подробна информация в fb. Страницата на кампанията – Битката НА КИРИЛ/the battle of Kiril.

Всеки, който иска да помогне в битката на Кирил, може да дари средства на:
БАНКА ДСК
BIC: STSABGSF
IBAN: BG22STSA93000022917108
Титуляр: Кирил Ивайлов Лилов
Kiril Ivaylov Lilov
PayPal: kiril.lilov@outlook.com

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=12168

Posted by on сеп. 9 2015. Filed under За любовта, Култура. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.20686 лв
 CHF =  1.71384 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.23656 лв
100  RUB =  2.56728 лв
 USD =  1.70072 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.