МЛАДЕН ЧЕРВЕНЯКОВ: ВАЖНО Е КОТКАТА ДА ЛОВИ МИШКИ, А НЕ ДАЛИ Е ЖЪЛТА, ЧЕРВЕНА, ОРАНЖЕВА, СИНЯ


НЕ Е РАЗГОВАРЯНО С МЕН ЗА МИНИСТЕРСКИ ПОСТ, ЗАЯВИ ДЕПУТАТЪТ ОТ КБ, СПРЯГАН ЗА БЪДЕЩ ШЕФ НА МВР


Не са водени разговори с мен. Това заяви във вторник депутатът от КБ Младен Червеняков по повод спрягане на името му за бъдещ министър на вътрешните работи. Както вече е известно, на 13 април вътрешният министър Румен Петков обяви, че подава оставка. Премиерът Станишев веднага съобщи, че я приема и че ще има още персонални промени в кабинета.

“Ще помоля малко да изчакате, така че всяко прибързване в момента е излишно, нека да оставим премиера и Съвета на тройната коалиция да си вършат спокойно работата. Очевидно е, че предстоят и други промени, така че и тази кандидатура и другите промени трябва да се решават в контекста на това, което ще се върши като персонални промени в състава на изпълнителната власт”, каза Червеняков. Запитан дали НДСВ няма да ви се разсърди, ако бъдат сменени жълти министри, Младен Червеняков каза: "За мен не е важно дали котката е жълта, червена, оранжева, синя, важното е да лови мишки, така че важно е да се намерят онези фигури, които са подходящи за постовете и да реализират правителствените приоритети. Малко повече да започнем да говорим за политика и по-малко да се занимаваме с персонални проблеми и слухове, клюки и за съжаление най-различни други скандали, които напоследък разтърсиха страната". Червеняков не посочи броя на министрите, които ще бъдат сменени в очакваните промени до Великден в кабинета.

 

Източник: вестник “Бряг”

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=989

Posted by on апр. 17 2008. Filed under Гледна точка. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.20686 лв
 CHF =  1.71384 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.23656 лв
100  RUB =  2.56728 лв
 USD =  1.70072 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.