МЛАДЕЖКОТО БСП ИСКА ЛЕГАЛИЗИРАНЕ НА ГЕЙ-БРАКОВЕТЕ

Младежката организация на БСП излезе с официална позиция ( www.bsm.bg) относно предложението за нов Семеен кодекс внесено в Народното събрание. Младите социалисти заявяват, че се борят срещу всички форми на дискриминация и са за: „общество, в което хората ще бъдат съдени по собствените си умения и таланти, а не на базата на убежденията си, социалния си произход, материалното си състояние, етническия си произход или сексуалната си ориентация”. Е то почти не останаха критерии Laughing

Искането на младите социалисти е просто, ясно и категорично: "предложение в чл. 13, ал. 1 на проекта за Семеен кодекс определението „между мъж и жена” да бъде заменено с текста „между две лица”". На няколко места в текста червения комсомол иска легализиране на хомосексуалните бракове. „В проекта изрично е упоменато, че фактическото съжителство може да бъде сключено само между мъж и жена. По този начин се лишават всички еднополови двойки в България от възможността да ползват правата, предвидени за двойките живеещи без брак, с изменението на семейния кодекс”.
Накрая тона на бодрата соц смяна става заплашителен: ”НАПОМНЯМЕ, че съгласно Конституцията на Република България, Закона за защита от дискриминацията и Договора за Европейския съюз, дискриминацията на база сексуална ориентация е строго забранена”. Интересно голямото БСП го плашат от Европа, а червените младежи плашат с Европа. Това в психиатрията се нарича шизофрения. Едната половина е деградирала политически, а другата морално.
 
 


ПОСЛЕДНИТЕ 5: 

НЕНО ДИМОВ: ГЕРБ НЕ СЕ СПРАВЯТ В СОФИЯ

AНТОН КУТЕВ: МИНКО ГЕРДЖИКОВ ДА КАЖЕ КАКВО СЕ СЛУЧВА В ОБЩИНСКА БАНКА

В ДВОЙНА ПРЕСА

ЗА КАКВА ПРОМЯНА СТАВА ВЪПРОС?!

ЯВОР ГЕЧЕВ: ДЪРЖАВАТА АБДИКИРА ОТ СВОИТЕ ЗАДЪЛЖЕНИЯ

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=1690

Posted by on ное. 17 2008. Filed under Актуално. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.20686 лв
 CHF =  1.71384 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.23656 лв
100  RUB =  2.56728 лв
 USD =  1.70072 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.