Митьо Пищова: ще се кандидатирам за местните избори и ще раздавам кокошки и прасенца

Димитър Маринов – Пищова

Какви са новите Ви медийни изяви? Нови проекти около Вас?
Медийните ми изяви са навсякъде. Аз не спирам. Бях по телевизия СКАТ, вчера бях по Нова, онзи ден в БиТиВи. Сега правим едно реалити шоу по ТиВи 7. То е с модели и манекенки, аз съм главен учител, защото съм собственик на модна агенция ВИП моделс и ще ги уча как да танцуват, как да ходят, как се става модел, защото след това ще имат договор с мойта агенция.

Ще получат един голям ситроен, 50 000 лева и една година договор с агенция на „Версаче” и понеже аз имам връзка там, защото работим заедно. Ще има много… Ще влизам и в едно шоу, с което ще стана по-млад и по-красив, и скоро ще влизам да ми правят операция, ще ми слагат някакъв пръстен да отслабна и пластична хирургия. Цяла България да види, че Пищова може да бъде елегантен и да има не 3011 жени, а 5000.

Ще се кандидатирате ли на местните избори?
Почвам в момента изборна кампания. На мен ми прилича да бъде кмет на старата столица – Велико Търново.Аз съм решил много отдавна да  регистрирам нова партия. Партията е интересна.

Как се казва партията?
Забранено ми е да казвам, защото… Излязла е партията, тя е актуална. Скоро ще се спряга по телевизията.

Какви са основните идеи на партията?
Богатите хора да бъдат във властта, да командват, да казват, защото те, ако не са били ботати, няма да имат най-хубавите хотели, най-хубавите заводи, най-хубавите фабрики, да управяват промишлеността в 50% от държавата. Да бъдат в общината, в общинския съвет, за да могат да направят общината добре и да стане общината като тях.

На какво ще наблегнете в кампанията си?
Кампанията този път ще бъде малко по-интересна. Ще се раздават кокошки, фураж за хората и прасенца само по селата. Моята кампания ще бъде 90%  по селата.

Значи подкрепяте земеделието?
Подкрепям земеделието. Хората. Старите хора. Хората по селата, тези които не могат да си купят хляб. Хората, които са заровени в пръстта и в житото.

Смятате ли, че фолкът може да си кореспондира добре с политиката?
Фолкът никога няма да кореспондира добре с политиката по две причини. Аз съм бил на „Планета” на концертите с Коцето и познавам всички певци. Фолкът няма да направи избори. Хората ще дойдат да гледат Азис, ще дойдат да гледат Малина, Коцето, Райна и мене, обаче няма да гласуват за нас, защото шоуто няма нищо общо с политиката. Политиката няма нищо общо с реалността. Политиката е измама, лъжа, дърта курва.

Не смятате ли ще навреди на името ви забъркването с такива нечестни хора?
Аз искам точно затова да участвам в предизборната кампания. Да покажа на общината и на хората, които ще отидат да гласуват на 28 октомври, че гласуват за мошеници, гласуват за измамници, крадци и за хора, които не са на мястото си и нагласил съм срещу мойте конкуренти няколко папки за главния прокурор и няколко папки съм нагласил за местната прокуратура и съм нагласил много материали да излъча по всички национални телевизии, в които съм всеки ден, да видят какви кметове искат да стават във Велико Търново – курвари, измамници, милионери, крадци, подкупници и наемници.

Какво трябва да се направи с тези хора?
Тези хора, ако има прокуратура и държава в България, трябва да са в затвора.

Да разбирам, че съдебната ни система е много зле?
Съдебната ни система не е много зле, защото аз най-много вярвам в Господ и в правосъдието, защото Господ и правосъдието за мен са най-важните неща. Винаги за мен правосъдната система е била честна. За да вярвам само в нея и в Господ, значи е справедлива. А просто никой не е имал смелост да ги каже историите, никой не е имал хъс да даде документите в прокуратурата. Никой не е имал хъс да тръгне срещу тях, защото всички ги е страх да не ги убият, да не им отвлекат децата и жените. А пък аз нямам какво да губя, аз ще ги смачкам, за да покажа на простолюдието, на хората, на нормалните хора, че в този момент има само измама и лъжа и че за пореден път ще излъжат хората. Не са ги приели никога в кметството, никога нищо не са получили. Имаше зелени площи, вземаха зелените площи…Те са измамници.

Какво мислите за президента?
Аз  съм казвал много пъти, че това е един човек, който е много еродиран, много точен, той е народен президент, народен президент и ходи по всички бедствия, аварии с ботуши, без охрани… Аз призовах всичките си фенове да гласуват за него.

За Бойко Борисов?
Бойко Борисов е най-големият пич за мен, спортист е и винаги е бил пич.

Какво ще кажете за БСП?
Партията, която ме е изучила, партията, която ме е направила човек, партията, която ме е направила богат, партията, която ме е възпитала, партията, с която съм забогатял, партията, която ми е дала всичко. Роднините ми са партизани, дядо ми и баба ми са активни борци, всичко свързано с мен и с моя корен. Червен съм, комунист съм и червен ще умра.

А за СДС?
Смешници, помиари, измамници, крадци, развратници, мръсни, лягат по пейките, наркомани и боклуци.

ДПС?
Готини хора. Любимият ми политик е Ахмед Доган. Това е факт.

НДСВ?
Смях, порнография и жълта диария.

Можете ли да направите едно обобщение на политиката в момента в България? Какво мислите за нея?
Политиката в България ще е БСП 100 % и Бойко Борисов 60%.

Каква е най-добрата предизборна кампания? На какво трябва да се заложи?
На честност, на морал, на справедливост, на отношенията между хората, не на приказки, а на дела, дела, пак дела.

Казахте, че не е хубаво политиката да се свързва с поп фолка. Какъв ще е ефектът от повтарянето на тази тенденция?
Те са едни. Ще изберат фалшивите.

Какво мислите за взаимните нападки между политиците?
То, че е цирк – цирк. Смях – смях. А станаха за смях, защото до обед се карат, а следобед, понеже аз съм всеки ден с тях, си пият кафето в разни барове заедно и се напиват заедно, мога да ти кажа сто случая и съм ги заснимал и съм ги записвал на касетофон.

Смесването на политиката с бизнеса няма ли да създаде предпоставка за корупция?

Корупцията не е спирала. Бизнес без политика не може. Тези, които правят бизнес, дават парите на политиката, политиците 5 години им лижат гъзовете.

Колко политици, да ме извиняват мойте приятели, но колко политици са дали пари на болниците, колко пъти са посетили болница да видят в какво състояние е? Колко пъти са нахранили един просяк и колко пъти са нахранили един човек беден. Помагам на инвалиди. Храня социално слаби – храня ги с шкембе чорба, със зеле, с крем карамел и с кола. В петък инвалидите ги храня с пилешка чорба, с кебепчета и салата, крем карамел, една кола и един шоколад. Кой друг го прави? Дал 25 000 спонсорство миналата седмица за болница във вид на колички инвалидни, бастуни. Кой друг ги даде? Все лапат за дъщеря си, за сина си, за завода си, за милиони, за джакузита, за вафли, да лапат колкото може повече и дано се задавят. Аз раздавам вафли, кебапчета и любов на хората.

Покачи ли се рейнингът Ви след участието във Вип Брадър?
След като са гласували 130-90 000 човека за мен. В момента има проучване по селата и имам подкрепа 63%, което никак не е малко. Искам да ги разбия, да ги смачкам и да очистя съвета от курви, педераси, от измамници и корумпирани типове.

Значи въпреки, че е шоу, то е допринесло да добиете по-голяма популярност и хората да ви заобичат?
На ден давам по 100 автографа. И давам много подаръци, много неща и много хора вече ми помагат, за спонсори, за да се правят избори, това значи, че хората ме обичат и знаят какво правя. Не си дават парите напразно. Митьо Пищова има и сърце и се бори за два неща цял живот – да помагам на сираците, инвалидите, болните, никой не се бори за тях, аз съм единствения, който се бори с вятъра.

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=380

Posted by on авг. 31 2007. Filed under Гледна точка. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.20686 лв
 CHF =  1.71384 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.23656 лв
100  RUB =  2.56728 лв
 USD =  1.70072 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.