МИНИСТЪР ТРЕПЕРИ ОТ СТРАХ !!!

Председателят на Агенцията за младежта и спорта Весела Лечева скандално обяви в сутрешния блок на Нова, че се страхува. Пред събеседника си Милен Цветков тя разкри, че разследването на атентата срещу съпруга й Манол Велев е спряно. Дори самата тя – с ранг на министър от управляващото мнозинство, не можела да накара службите да продължат да работят, тъй като явно силни хора, обвързани с политика и икономика, стояли зад покушението.

Весела Лечева се страхува! Тя, която разполага с истинска власт. А какво остава тогава за обикновения българин?! На какво да се надява той – човечецът, на който са обрали колата, разбили са магазинчето или изнасилили дъщеря му.
В каква държава живеем, след като и министрите ни треперят от страх… А всички знаем откъде се вмирисва рибата. Каквито управниците – такива и поданиците. Обречени! 
 
 


ПОСЛЕДНИТЕ 5 СТАТИИ:

НЕЩО ОПТИМИСТИЧНО…

НОВИЯТ ПОЛИТИК*

ДА ВЪРТИШ МЕТЛАТА НА ДЪРЖАВНО = 1500 ЛЕВА

БЪЛГАРИНА ДЪРЖИ УЖАСНО МНОГО НА ДВЕ НЕЩА

НА КОЛЕДА СТАВАЛИ ЧУДЕСА… ДА БЕ, ДА!

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=1946

Posted by on ян. 26 2009. Filed under Редакционно. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.20686 лв
 CHF =  1.71384 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.23656 лв
100  RUB =  2.56728 лв
 USD =  1.70072 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.