МАЯ МАНОЛОВА, БСП, ГЕРБ, ДПС И АТАКА ДА ПИШАТ НОВ ИЗБОРЕН КОДЕКС Е АБСОЛЮТНО СЪЩОТО КАТО ПЕЕВСКИ ДА ОГЛАВИ ДАНС

Maia Manolova

БСП, КОИТО ВНЕСОХА НАЙ-МРАКОБЕСНИЯ ЗАКОН ЗА ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ПАРТИИ, ИСКАТ СЕГА ДА ПИШАТ НОВ С „ПРОТЕСТИРАЩИТЕ“

Днес (18 юни 2013) Мая Манолов заяви, че ще се наложи цялостно пренаписване на Изборния кодекс предвид големия набор предложения от граждански организации, по време на среща, посветена на промените в изборните правила с някакви неясно кого представляващи уж граждански организации.

Припомняме за всички къспопаметни:

Депутатката Мая Манолова беше вносител на Изборният закон от 2008 година, който лично тя внесе в деловодството на парламента в петък преди края на работното време в последния ден на Парламента преди ваканцията. Тогава тя се изяви като най-радикалния подръжник  на идеята за закриване на политически партии, затрудни зверски създаването на нови партии и увеличи депозитите за участие в избори до 50 хиляди лева за партия и 100 хил. лева за коалиция. Това се оказа най-високия в Европа подобен депозит (на повечето места дори няма такъв) и след натиск от Венецианската комисия всички гореизброени мерки бяха смекчени. Но внесените от Манолова предложения се оказаха добре дошли за ГЕРБ и те видоизменено си ги запазиха. Общество.нет предупреждава от 2007 година насам, че с този закон и кодекс партиите на статуквото и мръсните пари ще се възпроизвеждат постоянно – днес това е абсолютен факт! Мая Манолова, БСП, ГЕРБ, ДПС и Атака да пишат нов Изборен кодекс е абсолютно същото като Пеевски да оглави ДАНС.

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=6623

Posted by on юни 18 2013. Filed under Анализ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

1 Коментар for “МАЯ МАНОЛОВА, БСП, ГЕРБ, ДПС И АТАКА ДА ПИШАТ НОВ ИЗБОРЕН КОДЕКС Е АБСОЛЮТНО СЪЩОТО КАТО ПЕЕВСКИ ДА ОГЛАВИ ДАНС”

 1. ГЕОРГИ РУСЕВ

  Налага се напълно нова логика. Пчеличката Мая търси монопол на БСП. Но дойде края на крадливите и лъжливи монополи.
  Уважаема другарко Манолова РБ /бивша НРБ/ се нуждае от 120 Народни представители в Парламента. Всички птрябва да се избират на Мажоритарин принцип в 120 избирателни района. Право да имат 20% от избирателите да могат да предизвикват отстраняване на техния избранник с подписка.
  Пряко действие на Конституцията и автоматична отмяна на всички противаконституционни текстове в съществуващите закони.
  Всеги гражданин с избирателни права да може да води дела пред Конституционния съд срещу закони накърняващи конституцията.
  Професионален избор на Съдии и прокурори никакви квоти. Следва да има конституционно определени критерии за качества на магистрати.
  При корумпирани доказано магистрати конституционния съд след да ги отстрани или да им поиска наказателна отговорност.
  Пълна отмяна силата на всички монополи. Съюз на съдиите защо е един. Същото се отнася за всички професионални съюзи и камари. Те са монополисти, а някой им е дал право да събират и монополни такси за задължително членство. Тези и диотщини гжи създаде БСП.
  Защо няма комисия за борба с монополнине цени.
  Пчеличката Мая да знае , че има още Идиотщини. Народа ще търси сметка.

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.21074 лв
 CHF =  1.74192 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.18773 лв
100  RUB =  2.49116 лв
 USD =  1.66326 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.