МАРИН ЛЬО ПЕН: ЕС НЕ ИСКА УКРАЙНА, КАКТО И АЛБАНИЯ, МАКЕДОНИЯ ИЛИ ТУРЦИЯ

Marin Le PenПредседателката на Националния фронт Марин льо Пен заяви в интервю за радио Франс интернасионал, че е дълбоко убедена, че „ЕС не иска Украйна за своя членка, точно както не желае Албания, Македония или Турция“.

Пред радиото мадам льо Пен изтъкна, че ЕС, а не Русия е виновна за сблъсъците в Украйна. ЕС е успяла да убеди определена част от украинците, че страната им е добре дошла в Евросъюза, а това не е така.

„Те не искат Украйна в ЕС, точно както не искат Албания, нито Македония или Турция“

Относно отношенията между Русия и Франция, тя обяви, че Франция е под влиянието на Съединените щати и затова френският президент Франсоа Оланд гледа през очите на „Студената война“.

Тя изтъкна, че в дипломацията в Европа тежката дума е на Германия и че Франция трябва да е много по-активна на този терен.

„Хората във Франция мислят по различен начин и са отворени към Русия, защото са идеологически много близки“, добави Марн льо Пен.

Радио Франс интернасионал

 Общество.нет-  цитирането и активните линкове са задължителни.

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=8993

Posted by on мар. 6 2014. Filed under Позиция. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.20686 лв
 CHF =  1.71384 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.23656 лв
100  RUB =  2.56728 лв
 USD =  1.70072 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.