МАЛКИТЕ РАДОСТИ В ЛЮБОВТА

Букет цветя, бележка с надпис „обичам те“, кутия бонбони с формата на сърце, да знаеш, че любимият изпитва силни чувства и се стреми всячески да ги покаже, това са миговете на истинско щастие. В днешно време, много малко хора обръщат внимание на тези дребни, но важни мигове в живота.

Младите момичета се стремят да уредят живота си по най-лесния начин, използвайки чичковци с дебели портфейли и лъскави коли. Не е особено красива гледка двадесет годишни студентки да излизат с два пъти по-възрастни "бизнесмени" от тях. Също толкова неприятно е и когато момчетата, които въпреки че ги заклеймяват като „леки момичета“ (меко казано), вадят богат репертоар от номера, с които да ги вкарат в леглото си, за да бъдат „пичове“ в средата си. Тъжно, нали? В този момент всяка малка надежда за романтика рухва. Щастието е пренебрегнато за сметка на интереси като лукс, популярност и не на последно място пари. Губи се красотата, чувствеността и страстта в любовта. Няма я тръпката към любимия, няма я радостта в очите, на тяхно място изплуват угоднически мисли от рода на „Каква полза ще имам?”.

Какво ни остава накрая, само романтични филми и песни, които ни карат да помечтаем за миг за онази, далечната, истинската любов. Но това не е достатъчно, нали? Може би някой ден ще осъзнаем, че не парите са това, което ни носи щастие в живота, а малките, дребните неща, които само влюбените очи на любимия човек могат да ни дадат.

 


ПОСЛЕДНИТЕ 5:

УТВЪРДЕНИ ПРИНЦИПИ В ЛЮБОВТА

КАКВО ТЪРСИМ В НАШАТА ВРЪЗКА СПОРЕД НАЧИНА, ПО КОЙТО СПИМ

,,TAНТРА,, – ДРЕВНАТА ТЕХНИКА ЗА УВЕЛИЧАВАНЕ НА УДОВОЛСТВИЕТО ПРИ СЕКС

ТРУДНАТА СТРАНА НА ТИЙНЕЙДЖЪРСКИТЕ ВРЪЗКИ

ЛЮБОВНА ПРИКАЗКА

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=1726

Posted by on ное. 25 2008. Filed under За любовта. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.24069 лв
 CHF =  1.67108 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.21028 лв
100  RUB =  2.69828 лв
 USD =  1.67983 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.