МАГДАЛЕНА ТАШЕВА: ПАРИТЕ ИДВАТ ОТ СТРАНИ КАТО КАТАР И САУДИТСКА АРАБИЯ

Magdalena Tasheva Ataka deputat

Сирийските бежанци в България не са бежанци, а мигранти. Те застрашават националната сигурност и развяват знамената на сирийската свободна армия. Хора на Сорос се грижат за тях, а парите идват от страни като Катар и Саудитска Арабия, които не са точно страни, а бизнес корпорации. Това каза в ефира на bTV депутатът от „Атака” Магдалена Ташева.

Опинира й Деница Сачева, която координира помощите за бежанците в България. Според нея твърденията на Ташева са безотговорни приказки, които насаждат омраза и дори са заплаха за национална сигурност. Тя призова Ташева да докаже твърденията си, че сред сирийците у нас има убийци и канибали.

Магдалена Ташева на няколко пъти повтори, че не става дума за бежанци, а за мигранти, защото са изминали повече от 1000 км., докато стигнат у нас през Турция. По думите й 99,9 % от тези мигранти са мюсюлмани и ставаме свидетели на ислямска инвазия и колонизация.

„Няма да влезем в Шенген” заключи Ташева. Сачева пък й припомни, че именно „Атака” е партията, която е против членството ни там.

Според Ташева е непочтено да се вменява на българина, че трябва да се грижи за сирийците, тъй като и сред българските семейства има такива, които едва свързват двата края. „Хората, които помагат на бежанци, са хора, участвали в редица хуманитарни акции”, заяви Сачева и призова днес, на деня на Иван Рилски, всеки да направи добро. „Иван Рилски да пази България, защото е изложена на смъртна опасност”, добави Ташева. Тя обеща, че ще посети бежански лагер, но допълни, че мнението й няма да се промени.

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=7200

Posted by on окт. 20 2013. Filed under Позиция. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

2 коментара for “МАГДАЛЕНА ТАШЕВА: ПАРИТЕ ИДВАТ ОТ СТРАНИ КАТО КАТАР И САУДИТСКА АРАБИЯ”

  1. Рачо

    Вече започнаха с убийствата!
    Докога трябва да ги търпим?

  2. Jackson Kelly

    Волен Президент ,Магда Премиер

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.20686 лв
 CHF =  1.71384 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.23656 лв
100  RUB =  2.56728 лв
 USD =  1.70072 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.