ЛЮБОВ ИЛИ САМОТА – НОВА ВРЪЗКА СЛЕД РАЗВОДА ИЛИ РАЗДЯЛАТА

Да си разведенa (или понеже е модерно вече да се живее без брак и разделенa) е трудно. Да си разведена и самотна е непоносимо. Дали пък това не е причината толкова много разведени жени  трескаво да искат да се отправят към олтара веднага след като приключи бракоразводното дело?

Често чуваме разведените жени да казват, че много бързо искат да срещнат следващия си  съпруг. Бързи уговорки, необмислени срещи, агенции, сайтове за запознанства и социални контакти са само част от възможностите, които сe използват в наши дни, за да намерим любовта. Изглежда, че жените изразходват голяма част от времето, а и парите си, за да си намерят мъж.
Разведените жени смятат че е много трудно да живеят отново сами. Дори хвърлянето на боклука (нещо, което никога не са правили по време на брака си) ги кара да се замислят за някой с когото да споделят живота и дома си отново.
След един развод жените се хвърлят от една несполучлива връзка към друга, с една единствена цел да си намерят нова половинка. Но когато в един момент се спрат и замислят, ще видят причината за несполучливата любов.

За никой не е изненада, че жените губят част от себе си когато са обвързани. Те се съгласяват и подчиняват на съпрузите си, които ги възприемат все повече и повече като техни съпруги и все по-малко като личности. Затова е необходимо да отделят време за себе си и преди да се впуснат в следващата авантюра да  опознаят себе си. Да преосмислят какво харесват и не харесват. Помислете отново за вашите мечти и цели. Използвайте това време за осмисляне или за осъзнаване на това какъв човек искате да бъдете

Започнете да се обичате!

Ако вие  не се обичате, никой няма да го прави.  Ако не харесате човека, който се взира в огледалото, тогава променете нещата, които можете. Но също така приемете нещата, които не можете да промените. Обичайте себе си защото вие сте достойна за любов.

Намерете си хоби!

Вие трябва да имате нещо в живота си, което да ви носи удоволствие и спокойствие, и което да е само за вас. Дори и в една връзка, мъжът не трябва да бъде единственият ви източник на щастие.

Възстановете си приятелствата!

 
Покрай брачния живот и децата сте позабравили приятелите си. Но това не е, защото не ги обичате, а просто защото сте нямали достатъчно време за тях. Опитайте се да възстановите отношенията с приятелите си.

Спете преследването и се отпуснете!

Факта че любовта е толкова търсена и желана, често се бърка със страст, пристрастеност или просто лекуване на самота. Ако решите да се омъжете отново помислете добре каква е причината. Уверете се, че истинската причина е, че вие обичате.

Спрете да се опитвате да намерите на всяка цена правилната си половинка. Оставете нещата да се случват от само себе си – по естествен път. Вие ще вземете правилното решение и ще направите своя избор само ако сте спокойни.


ПОСЛЕДНИ СТАТИИ:

МЪЖЪТ ИЛИ ЖЕНАТА ИЗНЕВЕРЯВА ПО-ЧЕСТО

ЗАЩО НЯКОИ МЪЖЕ ПРЕДПОЧИТАТ ПО-ВЪЗРАСТНИ ЖЕНИ

КАКВО Е ЛЮБОВТА – НЕ Я БЪРКАЙТЕ СЪС СЕКСА

СЛЕД КРАЯ НА ВРЪЗКАТА

СЕКС С ЖЕНЕН МЪЖ

КОЯ ЖЕНА ЗА КАКВО Е НЕОБХОДИМА НА МЪЖА ПО НАЦИОНАЛНОСТ И
ВЪЗРАСТ?

КАК ДА ОТКРИЕМ ПЕРФЕКТНИЯ ПАРТНЬОР С МАЛКО ПОМОЩ ОТ
КОМПЮТЪРНАТА НАУКА

ПРИКАЗКА ЗА МАЛКИЯ ПРИНЦ И ЛЮБОВТА

РАЗЛИКАТА МЕЖДУ ПРИЯТЕЛСТВО И ЛЮБОВ

НАЙ-КРАСИВАТА ОМЪЖЕНА ЖЕНА ЗА 2009 Е РУСКИНЯ

СВОБОДНА ЛЮБОВ

ГРАНИЦИТЕ НА ЛЮБОВТА ИЛИ ЗА РИСКОВЕТЕ ПРЕД БРАКА С
ЧУЖДЕНЕЦ

ЛЮБОВТА НА ФОТОГРАФКАТА (РАЗКАЗ)

ЛЮБОВТА ПРИ ЖИВОТНИТЕ

ДЕПРЕСАНТСКА ЛЮБОВНА ИСТОРИЯ

НЯКОЛКО ПРИЧИНИ И НАЙ-ГОРЕЩАТА ЛЮБОВ ДА ИМА СТУДЕН КРАЙ

НЯКОГА, НЯКЪДЕ СИ… УЧЕНИЧЕСКА ЛЮБОВ

ЛЮБОВТА ВЪВ ВРЕМЕ НА КРИЗА

ГЛЕДНАТА ТОЧКА НА МЪЖА ВЪВ ВРЪЗКАТА

ОБИЧАТ ЛИ МЪЖЕТЕ ДЕБЕЛИ ЖЕНИ

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=3251

Posted by on юни 17 2010. Filed under За любовта. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.20686 лв
 CHF =  1.71384 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.23656 лв
100  RUB =  2.56728 лв
 USD =  1.70072 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.