Лъчезар Попов: Гибона е поредната покупка в селекцията на ДПС

НЕШКА РОБЕВА Е ШЕФКАТА НА БИЗНЕС ГИМНАСТИКАТА

Лъчезар Попов е роден на 18 февруари 1973 година в град София. Завършил е магистратура по „Маркетинг и мениджмънт” в УНСС. Експерт в областта на инвестициите. Има професионален опит като мениджър в „Адрес недвижими имоти” и „Елта консулт”. В момента работи като директор инвестиции в „Sunrise homes”. Член и кандидат за кмет в район Подуене от  „Общество за Нова България”.

Защо решихте да се кандидатирате за кмет на район Подуене?
А защо не. Колкото и нескромно да звучи, не видяхме по-подходящ кандидат. Та кой  – – бивш футболист любител на чашката, шефка на бизнес гимнастика със сприхав нрав или заместник кметица, която иска да се издигне в цяла такава. На мен не ми е все едно кой ще бъде. Аз съм отраснал,живея в Подуяне и имам самочувствието на човек, който познава проблемите на района и може да ги разрешава един по един.
Вие сте експерт в областта на инвестициите. Какви предложения имате в тази област за района?
За да има инвестиции в района, трябва някой да създаде условия за привличането им. Това е основното ми предимство – професионално се занимавам с това. Без инвестиции, всичко остават добри намерения и предизборни обещания.

Какви са основните проблеми и предложенията Ви за решението им? Междублоковите пространства са в окаяно състояние, трябва да ги възстановим и поддържаме, липсва пътна маркировка  и сфетофари на необходимите места, трябва да бъдат привлечени средства от европейските фондове и не на последно място оптимизиране на работата на районната администрация.

Какво според Вас е предимството Ви пред другите кандидати? На какво залагате? На това, че съм издигнат от „Общество за Нова България”- партия, която създадохме сами и нямаме зависимост от други партии, не съм независим кандидат издигнат от зависимостта си от някоя партия, а също така и на образованието и опита в управлението и привличането на инвестиции. Човек, който не разбира не може да подбере дори и екипа. Това е като да не умееш да караш колело и да избереш кой да те вози, а в каква посока ще те закара знае само той.

Как гледате на тях? Според Вас, кои са слабите им места? Бихте ли посочил грешки в досегашното управление на района?

 Всъщност силната страна  на повечето от тях е спортна, а за кмет са необходими и доста други умения.  ГЕРБ предлагат „новото лице” досегашната зам. кметица, която до момента е в местната власт.

Какво мислите за кандидата на ДПС по прякор Гибона?

Добър футболист и поредната покупка в селекцията на ДПС.

А за Нешка Робева?
Нейното е  опит да разреши личните си бизнес проблеми на гърба на цял район.

Как избирателя да открие подходящия кмет?

Най- трудно за избирателя е да прецени уменията на кандидатите. Когато човек кандидатства за работа се явява на изпите, тестове, интервюта, а тук кандидат-кмета трябва да бъде назначен от своите работодатели на базата на обещания за розово бъдеще.

Девизът на кампанията на „Общество за Нова България” е „Младите за София”. Защо залагате именно  на младите?

Ами „старите” са като куче на синджир, те могат да направят нещо единствено докъдето им стига партийния синджир. Те са продукт на друг строй.

ОНБ е дясна партия. Какво очаквате да се случи в дясното пространство след изборите? Какви са възможностите?

Такова цепене ще падне, докато не остане човек- партия, а при нас има поток от много млади хора, на които им е писнало и споделят нашите идеи.

Какво ще е първото нещо, което ще направите, ако бъдете избран?

Публична ревизия.-да разбереме до къде сме затънали, за да набележиме пътищата за напред; Да знаеме откъде започваме- затова не сме толкова щедри в предизборните обещания.

Притеснява ли Ви сътрудничеството ви с „Гвардия”?

Дори ме радва, те са млади хора, които също искат смяна на политическия елит.

Какви книги четете? Имате ли любим автор?

Специализирана литература- Фред Йънг, Бенджамин Греам, Робърт Кийосаки и др.

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=511

Posted by on окт. 24 2007. Filed under Актуално. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.20686 лв
 CHF =  1.71384 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.23656 лв
100  RUB =  2.56728 лв
 USD =  1.70072 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.