ЛОШОТО ВРЕМЕ НЕ СПРЯ ОПЪЛЧЕНЦИТЕ НА ШИПКА, НО СРУТИ БЪЛГАРСКАТА НАТОВСКА АРМИЯ ПРЕЗ 2014 ГОДИНА

Samarsko znameМинистърът на отбраната в правителството на Орешарски обяви, че времето ще забави строителството на преградното съоръжение на границата ни с Турция – „Голяма част от притесненията са ни свързани с времето, и с невъзможността да се работи на терен, защото условията са такива, че нито личен състав, нито техниката могат да работят по изграждане на съоръжението“.

Лошото време очевидно са пролетните месеци (март-май)

По думите му, това ще се отрази върху темповете на изграждането на съоръжението. Стремежът на министерството е в рамките на 60 дни да бъде изградено защитното съоръжение (ТЕЛЕНА ОГРАДА Бел.ред.) от момента на фактическото монтиране на първите модули от съоръжението. Към този момент, все още не са монтирани първите модули, и ще бъдат монтирани, когато бъдат доставени материалите, добави министър Ангелов.

Абсолютно безполезни!

Общество.нет-  цитирането и активните линкове са задължителни.

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=9000

Posted by on мар. 7 2014. Filed under Редакционно. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

2 коментара for “ЛОШОТО ВРЕМЕ НЕ СПРЯ ОПЪЛЧЕНЦИТЕ НА ШИПКА, НО СРУТИ БЪЛГАРСКАТА НАТОВСКА АРМИЯ ПРЕЗ 2014 ГОДИНА”

  1. superb

    За този човек трябва да се говори и то не за личният му живот, а за обществените му дейности. Вече втори нереализиран военен избива комплекси като министър на отбраната чрез политиката.Как да очакваме този човек да е адекватен например по въпросите за киберотбраната, като той за полови година, а и повече, не може да направи една телена ограда. За какво в армията има инженерни подразделения и защо те не се заемат с тези въпроси, поне малко от малко да отговорят на предназначението си. Да потренират веднъж в служебният си път с реална полза. Накрая ще видим и колко пари ще отидат към сателитни фирми. Като свърши този маскарад предлагам анкетна комисия в НС под преседателството на неговия зам.председател Манолова да провери целия случай с оградата. Тя е юрист, обективна, вслушва се в мнението на гражданите и има опит при сигнализиране на прокуратурата /справка Костинброд/.

  2. Върбан

    Времето метереологичното няма нищо общо с това. А заиграването с финансираното е умишлено, нима националната ни сигурност се измерва с пари? Просто БСП/ДПС/ГЕРБ са против тази ограда, под външен натиск в интерес на други. Има пряка връзка с неприемането ни в т.н. Шенген. Големите са предвидили отдавна този бежански натиск от югоизток.

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.20686 лв
 CHF =  1.71384 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.23656 лв
100  RUB =  2.56728 лв
 USD =  1.70072 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.