Либералната извратеност не познава граници

britanski-kabinet-na-theresa-may-sep-2016

За никого в Европа вече не са тайна фанатизмът и радикализмът на либералните лобита. Последната им атака е срещу новия британски кабинет оглавяван от Тереза Мей.

Правителството пусна на сайта си официална снимка на всички министри. Либералите пощуряха не от друго, а от (забележете!): показана дискриминация заради липса на равни възможности.

В серия коментари из медиите на Острова правителството е нападано, че в него има само двама министри от малцинствата – една индийка и един пакистанец. Това било малко спрямо общия брой от 28 членове на кабинета. Пресметнат е и броя на жените: само 7, което правело само 25 % от общия състав. Нямало гейове и лезбийки и хора с увреждания. Извратената логика не познава граници. Може да е тотално некомпетентен, корумпиран, непригоден, но преди всичко е важно да не попада в средностатистическите рамки на европейското общество. Статистиката е по-важна от всичко останало.

Избрани цитати: „Доминация на белите мъже е стресираща“; „Удивителна липса на разнообразие“.

Очевидно е, че либералната идеология е пуснала дълбоки корени и е заразила мнозина на Стария континент. Изкореняването на фанатизма ще е дълъг и труден процес, който ще обхване и бъдещите поколения.

Алекс Ников

18 септември 2016 г.

Общество.нет (цитирането на автора, изданието и активните линкове са задължителни)

Мненията на редакцията и на автора/ите могат да не съвпадат.

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=13302

Posted by on сеп. 18 2016. Filed under Актуално. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.21074 лв
 CHF =  1.74192 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.18773 лв
100  RUB =  2.49116 лв
 USD =  1.66326 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.