ЛЕГАЛИЗАЦИЯ НА КРЪВОСМЕШЕНИЕТО ИСКАТ ЕВРОПЕЙСКИ ЛЕВИ И ЛИБЕРАЛИ

Svedska zabavaС наближаването на европейските избори на дневен ред излизат все повече политически въпроси, които предизвикват обществени противоречия. Един от тях е относно узаконяването на сексуалните връзки между деца и родители, внуци и баби и дядовци – инцест (кръвосмешение).

За подобни законови поправки настояват представителите на много леви, зелени и либерални партии, предимно от Северна Европа. За целта по медиите се пускат тестови предложения и се организират академични дебати, за да може обществото постепенно да свиква с идеята и да се стигне до легализация подобно на еднополовите бракове в Дания и педофилията в Холандия.

Либерали и леви искат въвеждане на понятието “инцестофобия“ (омраза към инцеста), а всички “инцестофоби“, тоест хората, които отхвърлят и не приемат секса между деца и родители, да бъдат наказвани по съдебен път (това може да е ново поле за работа на Българския хелзински комитет и ).

Радетелите на кръвосмешението са най-многобройни в Скандинавските страни. Шведската социалдемократка Моника Грийн (1959), която е непрекъснато депутат от 1994 година насам, публично се обяви за легализация на секса между роднини по възходяща и низходяща линия и поиска това да се закрепи законово. Социалдемократите има голямо мнозинство в шведския парламент.

Датчанката Перниле Скипер (1984), депутат от Социалистическата работническа партия, също е ревностен поддръжник на идеята. Като ученичка и студентка е член на Младите либерали и Зеления алиас. В момента е депутат в датския парламент.

Либералите дават редица „положителни“ примери, като този за турският президент Абдулах Гюл, който е женен за първата си братовчедка, още когато тя е 15 годишна.

Католическата и Православна църкви са категорично против инцеста (до 7 коляно), най-малкото, защото води до израждане и малформации при децата родени от подобни връзки.

Всеки глас за леви, либерали и зелени в Европа е глас за противоречиви политики по отношение на семейството, нелегалната емиграция, малцинствата,  държавата и традиционния социален ред.

Общество.нет-  цитирането и активните линкове са задължителни.

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=8480

Posted by on ян. 10 2014. Filed under Гледна точка. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

7 коментара for “ЛЕГАЛИЗАЦИЯ НА КРЪВОСМЕШЕНИЕТО ИСКАТ ЕВРОПЕЙСКИ ЛЕВИ И ЛИБЕРАЛИ”

 1. christa

  Zavrushtaneto na Sodom I Gomor! Apokalipsisut e blizo!

 2. ION

  1. Автор на статията – липсва.
  2. Заключението се опитва да ми казва как да гласувам на предстоящите евор избори
  3, Твърдението , че в Холандия педовилията е законово разрешена.

  Само неграмотен човек може да повярва тук. Всички останали ще използват малко google и google translate (ако е нужно за превод, поне английски обаче е хубаво да се поназнайва) и ще се ориентират в ситуацията.

  За случая в Холандия: http://www.thedailybeast.com/articles/2013/04/05/dutch-court-says-pedophilia-advocacy-group-martijn-can-continue.html

 3. opa

  Sega,kogato e zaconen braca mejdu ednopolovi i sled kato imat pravo da ocinovyavat..za vsichko e vinovna La madre iglesia..skriva isti

 4. Генчо Балкански

  Боже, каква голяма простотия са сътворили, Боже! Няма ли да си вземеш вересиите и да оставиш България на нормалните хора?! И политологът Огнян Минчев, който я популяризира и защитава издателите… Боже!

 5. Върбан

  Тези идеи освен от скука са не идват от Корана на европейските хрисияндемократи, либерали и другите с лява резба.

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.20686 лв
 CHF =  1.71384 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.23656 лв
100  RUB =  2.56728 лв
 USD =  1.70072 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.