КЪДЕ СА МЪЖЕТЕ И БАЩИТЕ НА СИРИЙСКИТЕ ЖЕНИ И ДЕЦА?

Siriiski bejanki 1

По-голямата част от сирийците влизащи нелегално у нас са жени и деца. Много от жените не са вдовици, даже една трета са бременни, според изявления на лекар по телевизията. За мюсюлманинът семейство е свещено – кой ще зареже жена си и децата си сами да минават нелегално граница и да отиват в чужда страна?

Правителствените сили и мобилизираните запасняци държат семействата си в Сирия, в териториите контролирани от властта. Сирийската свободна армия беше претопена от ислямистките милиции (Ал Нусра, Ислямска държава в Ирак и Сирия) и вече не играе съществена роля в конфликта. По това, че повечето жени, които идват в България са облечени с традиционно мюсюлманско облекло, може да се съди, че не са от светски семейства, които в огромната си част са на страната на светския режим на Башар Асад. Така много вероятна става хипотезата, че голяма част от пристигащите жени и деца у нас са родствено свързани с бойци на ислямистките терористични групи, които в момента са на фронта.

Siriiski bejanki 3Защо идват точно сега?

Масовият наплив в България  поразително съвпада с неочакванaта за някои  война между Ал Кайда и Турция и строежа на стена от турска страна по границата със Сирия. Дали пристигането им не се базира на планове за прехвърляне на войната от Сирия в Турция, и бойците са решили да изтеглят семействата си към по-сигурна зона – в случая България? А и Турция има интерес те да идват у нас.

Опасността

Интересно е да се добави, че почти всички влизащи в страната заявяват, че нямат документи за самоличност и биват регистрирани на доверие с посочените от тях имена. Съгласно Закона за убежището и бежанците чл.34 (1), чужденец с предоставен статут на бежанец или хуманитарен статут има право да поиска да се събере със семейството си на територията на България. Това, на практика, се пази в тайна от българското общество. Всички жени и деца ще имат  право да доведат съвсем законно, декларираните от тях за мъже и бащи у нас. Кой ще отговори на въпроса – не се ли създава сериозен риск за националната ни сигурност? Дали  бройката сирийци у нас няма да се удвоява? Не трябва да забравяме, че се оказа, че емигрантите ще останат тук завинаги, защото Европа не ги иска.

Siriiki bejaki 2

 За ситуацията в Сирия вижте документалния филм: Червена граница

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=7484

Posted by on ное. 9 2013. Filed under Актуално. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

8 коментара for “КЪДЕ СА МЪЖЕТЕ И БАЩИТЕ НА СИРИЙСКИТЕ ЖЕНИ И ДЕЦА?”

 1. Кеворк

  Още преди два месеца от НФСБ предупредиха за опасността и рисковете като настояха за възстановяване на гранични войски и затваряне на границата, а бежанците да се разселят поетапно из останалите страни от ЕС поради една проста причина: БГ е най- бедната в съюза, няма и налични бежански лагери!

  • Баликлийски

   аз съм човек на изкуството и мога да кажа без притеснение че съм свирил на всички видове партии, но само идеите и разбиранията на НФСБ отговарят на чувството ми за родолюбие и патриотизъм, все още не съм член на никоя партия и обмислям членството си в подкрепа на НФСБ, мисля че е крайно време да се обединим около тези патриоти и да изметем всички продажни „боклуци“ от родината си. съжалявам че имаме различие с известна част от сънародниците, искам всички да сме на страната на България, искам всички да се борим като ВАСИЛ ЛЕВСКИ и още много родолюбци дали живота си за майка БЪЛГАРИЯ…ХАЙДЕ МИЛИ ХОРА, МИЛИ СЪНАРОДНИЦИ, НЕКА ВСЕКИ ДА ПОМИСЛИ И ДА ВЗЕМЕ ПРИСЪРЦЕ ДЕЛОТО НА ВАСИЛ ЛЕВСКИ, РОДИНАТА НЕ ЗАСЛУЖАВА ДА БЪДЕ ЗАЛИЧЕНА ОТ БАНДА НЕГРАМОТНИ, НО ДОБРЕ ОРГАНИЗИРАНИ ЕНИЧЕРЧАТА НАЧЕЛО С ДОГАН…

 2. Свилен Стойчев

  Ей, няма угодия, значи. Като има мъже емигранти – потенциална заплаха са. Като влизат само жените и децата им – къде са бащите им …

  Ало, никой ли не забелязва противоречието в статията:
  „За мюсюлманинът семейство е свещено – кой ще зареже жена си и децата си сами да минават нелегално граница и да отиват в чужда страна? “
  „Така много вероятна става хипотезата, че голяма част от пристигащите жени и деца у нас са родствено свързани с бойци на ислямистките терористични групи, които в момента са на фронта. “

  Последно?

 3. ООН

  Стойчев, чети внимателно – има логика, а не противоречие:

  За мюсюлманинът семейство е свещено – кой ще зареже жена си и децата си сами да минават нелегално граница и да отиват в чужда страна? Този, който иска да го спаси!!! Иначе няма да ги пусне сами.

 4. Ангел

  Май бързо забравихме за евреина Николай Младенов и еврейската подлога Борисов.По легален „демократичен“ план ционистите ще ни окупират без да имат нещо общо с това.Троянския кон вече е у нас,вниманието и силата на народа ни се отвлича със соросоидни акции на жълтите павета и университетите,еврейските ни медии помагат според инструкциите а България умира.

 5. Кой това

  Тия ще ни спретнат тихомълком Югославия 2ра част.

 6. Милен

  „според изявления на лекар по телевизията“. Значи някой си селски доктор казва нещо и думата му е факт? Щом е по телевизията, разбира се. Интересно ми е коя телевизия, сигурно СКАТ. Друг аргумент – те носят забрадки, което автоматично прави „голяма част“ от тях съпруги на терористи, които искат да влязат в България. Железен журнализъм лъха от тази статия..

 7. йб

  Тихомълком – Превърнаха град Вършец в ислямиски бежански център!!!

  http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2014-02-14&article=482108

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.20686 лв
 CHF =  1.71384 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.23656 лв
100  RUB =  2.56728 лв
 USD =  1.70072 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.