КЪДЕ БЯХА ПРОТЕСТИРАЩИТЕ ВЪВ ВАРНА, КОГАТО ДЕСЕТ ГОДИНИ СЕ СТРОИ В МОРСКАТА ГРАДИНА, ИНАЧЕ ПОД ЗАБРАНА?

„Гражданското общество” във Варна постигнало победа, ах, браво, че в последната минута спрели готвеното застрояване на Морската градина, квичат медийни невчасници манипулативно, които не могат да направят разлика между крайбрежна алея и Морска градина и кой какво стопанисва. Важното е джабулата на онези, които се врат зад протестиращите и им дърпат конците, да върви.

АФЕРА досега абсолютно умишлено се въздържа от медийния ентусиазъм да врещи – ура, големи граждани се родиха във Варна!, просто защото разпозна такива цинични, компрометирани физиомутри, търкащи ръчички зад протестиращите, че ни се доповръща.

Внезапно някакви „дищащи” се пръкнаха из под крилото на бивши царедворци, гурутата на които преди години поискаха 50% рушвет от концесионерите на Алея Първа. И понеже не им върза зара, сега се пънат за големи „революционери”.

Къде бяха всичките тия борци за Морската градина поне десет години назад, когато ВЪПРЕКИ НАЛОЖЕНАТА ЗАБРАНА за строителство, Морската градина бе превърната в зона на бетоновози и строителството бе поголовно?

Къде бяха тези граждански душички, когато ВЪПРЕКИ ЗАБРАНАТА, ПОД МЪЛЧАЛИВОТО СЪГЛАСИЕ НА КМЕТА КИРИЛ ЙОРДАНОВ в Морската градина се строеше като за световно?

Истината е, че Морската градина от години е абсолютно застроена. И през цялото време всичките „дишащи” тогава мълчаха. А някои биз бизе си търкаха задниците с кмета Кирил Йорданов.

За разлиза от тях аз не съм спала тогава. Снимах, писах, изписах се, но така и нито една институция на Варна не си мръдна пръста за да спре безумието със строежите в Морската градина, въпреки съществуващата и тогава забрана.

Морската градина бе застроена така през всичките тези години, че вече няма какво да се строи там и къде.

Обаче сега зад „дишащите” протестиращи се набутаха политическите комплекси на енепета, на жълти бивши царедворци, на червените кречетала на Гуцанов и който още се сетите.

Менталната архитектка Калина я дръпнаха назад, защото само кучетата вече не я разбраха що за птица е.

Гуцанов естествено като види камера и се празни по Александърлиловски, той бил големият страдалец за строежите в Морската градина, ех. Да де, ама два мандата си бъркаше по дупките с Кирил Йорданов, който днес и той е борец срещу строежите, ох, които се пръкнаха точно по неговото управление, въпреки съществуващата ЗАБРАНА!

Изобщо пълна порнография.

„Дишащите” така и не можаха да направят разлика между Морска градина и Алея Първа, и че едното няма нищо общо с другото и като собственост, и като принципал. Няма как и да схванат, че укрепването на ската и оправянето на инфраструктурата на брега няма как да се случи без инвеститора, защото държавата поради липса на пари ще остави всичко да се срути без да и мигне окото.

В морската столица същите тези, които сега се пънат да протестират, гласуваха със задниците си на последните местни избори, въпреки че направихме всичко възможно да им отворим очите. И сега зад гърбовете им всякакви маргинални политически партийки си правят евтините пиар-упражнения.

Гуцанов вместо да се пъчи като Че Гевара, да вземе за обясни как и откъде с огромни мангизи строи с Дънката грандиозно досами брега на Аспарухово. А дребните бивши царедворци, вееещи байряци като „дишащи”, да си спомнят колко мангизи и как поискаха 50% от Алея Първа.

Морската градина била спасена. Глупости на търкалета.

Морската градина ОТДАВНА е застроена до откат. И тогава тези, които сега се пишат бунтари, се завираха под юрганите и ги нямаше никакви.

Afera.bg

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=4793

Posted by on юли 5 2012. Filed under Актуално. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

2 коментара for “КЪДЕ БЯХА ПРОТЕСТИРАЩИТЕ ВЪВ ВАРНА, КОГАТО ДЕСЕТ ГОДИНИ СЕ СТРОИ В МОРСКАТА ГРАДИНА, ИНАЧЕ ПОД ЗАБРАНА?”

  1. Славянин

    Авторката е жена. Има нещо резонно в коментара й, но много цинизъм, много мръсотии, много гнусна лексика… Феминизацията на БГ журналистиката май не внася изисканост, каквато с предполага, че би трябвало да носи нежният пол…Шит!!!

  2. Здравец

    Шит/и в двата случая…/ може да викаш на семето си…, ако си го видял.

    Промитите мозъци, като горният, щом нямат с какво да опонират на написаното, се хващат за лексика, правопис, феминизация и т.н.
    Аман от дебили!

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.20686 лв
 CHF =  1.71384 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.23656 лв
100  RUB =  2.56728 лв
 USD =  1.70072 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.