КУХАТА СЪЩНОСТ НА БЪЛГАРСКАТА ПОЛИТИКА

ЕСКЛУЗИВНО ИНТЕРВЮ С ПИСАТЕЛЯ ПЕТЪР ХРИСТОЗОВ

Никой не очакваше да пуснат Антон Петров-Хамстера, а Вие познахте. А какво бъдеще очаква Бойко Борисов?
Не съм ясновидец, а анализирам. Съдбата на днешния премиер много прилича на бившия министър председател Жан Виденов. Той дойде на власт с лозунга “Да спрем разрухата”. И по характер много си приличат двамата – самотни, бедни, решителни. Защо Бойко Борисов послуша партията си, която е сбор от лаици-кариеристи, да освободи от Министерството на външните работи Румяна Желева? Замириса на домино. И утре управлението на ГЕРБ може да бъде определено като “Онова на наглите”. След 10 ноември1989 г. българските партийни комунистите не трябваше да поемат властта поне още 45 г. Достатъчно е, че взеха парите на хората и днес са олигарси. И нямаше да ги има ДПС, “Атака” и РЗС. Защо му е да пита турския премиер нашия какво да прави с ДПС? Турция не обича Ахмед Доган.

А Синята коалиция?
Няма такава! Едно недолюбвано и от своите нагло кречетало каквото е Мартин Димитров, изтика напред балсамирания Иван Костов, а той претендира за премиер и президент. Язък за България. Къде са раздадените ни откраднати милиарди, че просим пари от Германия и Турция? Израел би ни дал, ако ни изкупи. Но и това е изход. Ние все още не сме за Европейския съюз, щом плащаме повече, отколкото ни подхвърлят.

Не виждате ли светлина в тунела?
Виждам и вярвам! Бойко Борисов е длъжен да се справи. В противен случай не му завиждам. Ще бъде предаден от своите. Твърде голям аванс взе Цветан Цветанов. И баста с тоя антикомунизъм! Че имало ли е комунизъм? Симеон Дянков бе в Грузия шест години  при Саакашвили, а Кристалина Георгиева в Москва пет. И двамата са толкова за САЩ, колкото и за Русия. Не е случайно и представянето й за еврокомисар от Барозу. Те са толкова за САЩ, колкото за Русия. Илиян Михов също –  каква ти Франция? Важно е да са кадърни. Дано Бойко Борисов успее и с Кольо Парамов.
 


ПОСЛЕДНИ СТАТИИ:

 

СЛУЧАЯ СПАСКА МИТРОВА ПРОДЪЛЖАВА ДА БУНИ ДУХОВЕТЕ

КОШМАРЪТ С ДЕТСКИТЕ ЯСЛИ В СОФИЯ ИМА НОВИ ИЗМЕРЕНИЯ

ТРУД УЛИЧИ ПРЕСЦЕНТЪРА НА ПРАВОСЪДНОТО МИНИСТЕРСТВО В ДОЛНА ЛЪЖА

ПЕТЪР ХРИСТОЗОВ ЗА БУЛГАРТАБАК, ВРЪЗКАТА НИКОЛАЙ БАРЕКОВ – ЯНЕ ЯНЕВ И ОТВЛИЧАНИЯТА

СЪС СТАРИТЕ КУРТИЗАНКИ, АГЕНЦИЯ „МИТНИЦИ” СИ ОСТАВА СЪЩИЯ БАРДАК ОТ ВРЕМЕТО НА ДЕБЕЛИЯ И ЦАЙСА

ЕДИН „ФАШИСТ” БРОДИ ИЗ МИТНИЦИТЕ

ПИСАТЕЛЯT ПЕТЪР ХРИСТОЗОВ: БОЙКО БОРИСОВ ВСЪЩНОСТ СИ Е САМ

35.6 МИЛИОНА ЕВРО СТРУВАТ НА ЕВРОПЕЙСКИТЕ ДАНЪКОПЛАТЦИ ОТИВАЩИТЕ СИ ЕВРОКОМИСАРИ

ATTENTION, PLEASE….! ИЛИ МАЛКО ПРИЯТЕЛСКИ ОГЪН ОТ ДЯСНО…

ВЪЛЦИ ЩЕ ПАЗЯТ СТАДОТО НА МИТНИЦИТЕ

НЕИЗКАЗАНО ОКОЛО И СЛЕД 10 НОЕМВРИ 1989


Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=2895

Posted by on февр. 1 2010. Filed under Скандално. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.20686 лв
 CHF =  1.71384 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.23656 лв
100  RUB =  2.56728 лв
 USD =  1.70072 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.