КРИЗАТА УДАРИ И… ВИАГРАТА

Покупките на хапчето за “вдигане на самолета” намалели драстично, въпреки че цената им паднала, а повсеместният стрес от безпаричие определено все повече смъквал половата мощ, коментират запознати  

Икономическата криза удари и потребителите на виагра. Продажбите на чудотворните хапчета почти спряха, въпреки че цената им е паднала чувствително, коментират фармацевти. Вълшебните хапчета се продават в разнообразни опаковки от една, две до четири таблетки и са на цени от 15 до 50 лева. Миналото лято в аптеките регистрираха сериозно търсене на лекарствата за полова мощ, дори си имаха постоянни клиенти на виагра. Хората купуваха по кутийка, а сега същите клиенти вземат по едно хапче, което делят поравно за двукратна употреба, споделят конфиденциално аптекари. Това обаче хич не било за предпочитане, тъй като ако не се спазва дозата, “самолетът можел да остане на пистата” и парите да отидат на вятъра. Не бил препоръчителен, а даже бил опасен, и другият вариант – с предозирането. 

 
Според запознати с потреблението на сексхапчетата, по-стегнатите бюджети, съобразени с кризата, се отразили върху намалялото потребление. Освен хапчетата, спрели да се харчат и различните видове спрейове за удължаване на ерекцията, предлагани предимно в сексшоповете. Че пазарът на тези препарати е в застой, говорят и многобройните реклами, които се появиха напоследък и на малкия екран, и в интернет, и в печатните медии. Една от друга те са по-привличащи вниманието, стига се дотам, че се използват лични разкази на хора, пробвали медикаментите и останали доволни. 
Фармацевтите информират още, че на пазара на еротичните стимулатори от есента ще се появи нов медикамент. Той е родно българско производство и ще струва към 20 лева. Новото лекарство е подобно на “Трибестан”-а, който по телевизионните канали шумно бе рекламиран с двусмислената фраза „вдигни самолета”, и ще е на същата цена. Информирани потребители споделят на фармацевти, че четат в пресата за най-различни препарати, увеличаващи потентността, дори показват опаковки, които са си поръчали. Наименованията на някои от тях са цели любовни послания, като „Обичай ме до късно”, както се казва в едно от тях.

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=2450

Posted by on авг. 24 2009. Filed under Айсберг. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.20686 лв
 CHF =  1.71384 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.23656 лв
100  RUB =  2.56728 лв
 USD =  1.70072 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.