Крадците на коли изнагляха! Задигат возила посред бял ден в София

snimkakrajbakola1
След преследване в стил „Бързи и яростни“ младеж успя да спаси автомобила на приятелката си

Крадците на коли в столицата изнагляха и вече задигат автомобили посред бял ден. Пореден инцидент се разигра в „Манастирски ливади“ днес около 16:30 ч. Младеж пътувал в квартала заедно с приятелката си, която е от Пловдив и била паркирала возилото си наблизо. Докато пътували, на пътя се разминават с колата на момичето, в която имало двама души.
Започва преследване по кварталните улички, на които си играят малки деца. Крадците се опитват да избягат по черен път, но не успяват да вземат завоя и се удрят в паркиран автомобил, който се оказва собсвеност на виден столичен лекар.

snimkakrajbakola2
Тогава апашите слизат от колата и хукват да бягат между блоковете. Младежът ги преследва и успява с помощта на съседи да залови единия.
Полицията пристигнала със закъснение, но затова пък масово – към 18 ч. на мястото има няколко полицейски автомобила, както и подвижна лаборатория.
Жители на квартала споделиха за Епицентър.бг, че в района са зачестили кражбите на автомобили и то главно на коли от провинцията. А крадците явно нямат страх – задигат возила посред бял ден.

Епицентър.бг

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=13132

Posted by on юни 11 2016. Filed under Скандално. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.20686 лв
 CHF =  1.71384 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.23656 лв
100  RUB =  2.56728 лв
 USD =  1.70072 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.