КОЯ Е ЕДИНСТВЕНАТА ЧУЖДЕНКА, КАНДИДАТ ЗА ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИК В СОФИЯ?

Законът за местни избори позволява на чужденци да се кандидатират за изборни ръководни длъжности и от това са се възползвали 6 души в страната. Една от тях е 26-годишната Зузана Пиптова, кандидат за общински съветник от партия "Общество за нова България " (номер 30 в бюлетината).

"Чрез кандидатурата си демонстрирам активно европейско гражданство. Чувствам София като мой град, интересувам се от нещата, които се случват в него и искам да допринеса за тях", разказа в "Здравей, България" Зузана Пиптова.

Тя е искала още след завършването на средното си образование да учи в български университет, но родителите й не й позволили заради лошата слава на Балканите.

В момента Зузана работи в колцентър, където отговаря за словашкия и чешкия пазар. Тя си представя живота си в България и именно затова се кандидатира и за общински съветник.

Според нея най-сериозните проблеми на столицата ни са пътищата, това София да стане по-зелен град, както и проблемът с бездомните кучета. За него "Общество за нова България" предвижда в шестмесечен срок кучетата да се прибират и да се приспиват с цел да не се връщат на улицата.

 Цялото предаване може да гледате ТУК
 
 


ПОСЛЕДНИ СТАТИИ:

ЗУЗАНА ПИПТОВА: НА СОФИЯ Й ТРЯБВА СТЕНА СРЕЩУ ЦИГАНИТЕ

ОБЩЕСТВО ЗА НОВА БЪЛГАРИЯ В РУСЕ С ЛИСТА ЗА ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИЦИ И ПРОГРАМА ЗА МЕСТНИ ИЗБОРИ 2011

МОДЕЛ ОТ СЛОВАКИЯ КАНДИДАТ ЗА ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИК ОТ ОНБ В СОФИЯ

ОНБ ИЗДИГНА ВТОРА ДАМА В КМЕТСКАТА НАДПРЕВАРА ЗА СОФИЯ

АНДРЕЙ РАЙЧЕВ: ИСЛЯМИЗАЦИЯТА Е ГЛАВНАТА ОПАСНОСТ В МОМЕНТА ЗА СВЕТА

ПАРТИЙНИ ЦЕНТРАЛИ ЗАПОЧНАХА ПРИКАЗКА „ТРЕНЧЕВ ИДЕ”

ПРОФ. ГАРАБЕД МИНАСЯН: СЪЩЕСТВУВА ХАОС В УПРАВЛЕНИЕТО НА ДЪРЖАВАТА

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=4113

Posted by on окт. 17 2011. Filed under Актуално. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.21044 лв
 CHF =  1.72899 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.20773 лв
100  RUB =  2.50532 лв
 USD =  1.66185 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.