КОЙ И ЗАЩО СЕ СТРАХУВА ОТ ДАНС

Възходът на публичния образ на Борисов започна от тази снимка

Едгър Хувър ръководи ФБР 45 години, направи го институция и гражданите на САЩ бяха спокойни за свободите и парите си. Никаква политика! Ако службите за сигурност са в ръцете на партия държавата се ограбва от управляващите я. Така беше при Тодор Живков, ОДС, бившия цар и тройната коалиция. Затова избирателите посочиха Бойко Борисов. Глас народен – глас Божи!
Още със създаването си българското ФБР бръкна в здравето на крадците и на властта, която ги покровителства. От БСП – Румен Овчаров и Румен Петков, даже Корнелия Нинова и Добромир Гущеров. От СДС – Стефан Софиянски, Муравей Радев, че и Иван Костов. От ДПС – цялото им полибюро, избрано от ДС, че и Христо Бисеров и Йордан Цонев. От НДСВ – всинца, начело с Кобурга. Как забогатяха Веселин Близнаков и Николай Свинаров? Беден си остана Емил Кошлуков. Продължава да скърца катраникът на всички избори и власти Красимир Каракачанов. Но се пръкна ЛИДЕР. С пари назаем, уж невероятната гарация от няколкостотин хиляди лева, Христо Ковачки още малко да си купи след икономическата и политическа власт.

Политическият труп Иван Костов ще контролира от Народното събрание ДАНС? Звучи невероятно, но вече е факт. И първото, което иска от премиера, е да смени ръководството. Може би, защото Петко Сертов не се е учил в Калуга или на ул. Хавска 9 в Москва от КГБ, а е завършил Висшата полицейска школа в Лион, Франция. И отново „проблемът” с „тази барета” Алексей Петров! Румен Петров го освети, но не го осъдиха. Казах и ми е съвестно да повтарям: „А как ДЕА – американската агенция за борба с наркотрафика, има доверие на Алексей Петров?” Или Иван Костов иска да въдвори приятелите си генерали Атанас Атанасов и Иван Драшков в ДАНС? Боже, пази България!
Хората повярваха на Бойко Борисов, защото пръв посочи баш крадците на оная яхта край Монако още през пролетта на 2002 година. Ще продължи ли днес? Няма начин да не е разбрал, че бившият директор на търговското дружество НСС Атанас Атанасов е разработвал и него. Е, на какво се надява Иван Костов?
 

ПОСЛЕДНИ СТАТИИ:

КОЙ СТЕ ВИЕ, ПРОФЕСОР ДОКТОР ДИМИТЪР ИВАНОВ – ГЕСТАПОТО?

 

ПРИКЛЮЧИ ПРЕДИЗБОРНАТА КАМПАНИЯ НА ЛИЧНИТЕ НАПАДКИ И ПРОТИВОПОСТАВЯНЕ

ЗА МИШКИТЕ И КОТАРАКЪТ НА ИДВАЩИТЕ ИЗБОРИ

ОЩЕ МАЛКО ПРЕДИ ВОТА

СУГАРЕВ ДА НЕ РАЗДАВА УСМИРТЕЛНИ РИЗИ КАТО КРЕМЕНЧУГСКИ “КОСТОВИСТ”

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=2401

Posted by on юли 30 2009. Filed under Скандално. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.20686 лв
 CHF =  1.71384 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.23656 лв
100  RUB =  2.56728 лв
 USD =  1.70072 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.