КОГАТО ТЕ ПИТАТ ЗА ПРЕДИШНИТЕ…

Има една част от интимните отношения между мъжете и жените, които винаги причиняват сърцебиене и неприятно свиване в стомаха. Това е онзи момент, малко след флирта и първата съвместна нощ и преди да можете да кажете открито “Ние имаме връзка”.

Моментът на опознаването, на създаването на доверие и на напасването на характери може да се окаже непреодолим период за някои двойки.  Почти за всяка двойка идва един момент, в който се задават въпроси. Ама от онези въпроси, на които ти се иска никога да не отговаряш. Като нашия “фаворит”  – “С колко мъже (жени) си бил(а) преди мен?”. Преди всичко искаме да кажем, че за нас този въпрос, зададен в началото на една връзка, е абсолютно излишен, неуместен, скапващ настроението, развалящ магията и изобщо е кофти. Но тъй като човешкото любопитство няма граници, знаем, че много малко хора успяват да се сдържат и въпросът изведнъж изниква отнякъде. Ако са те поставили в ситуацията на отговарящия, нашите съвети със сигурност ще ти помогнат да излезеш от ситуацията с достойнство, без кризи и без стъписване от другата страна. Първото правило е да не избягваш въпроса. Щом въпросът вече е зададен, трябва да отговориш. Не се опитвай да сменяш темата на разговор, защото отсрещната страна ще забележи, че увърташ и ще си направи грешни изводи. Второ – Не те съветваме да лъжеш, но ако по една или друга причина не желаеш да разкриваш истината, постарай се да се придържаш към версията си оттук нататък, завинаги, ако се наложи. Ако си от хората, които стават брутално откровени когато пийнат, по-добре не си прави експерименти и не съшивай разни историйки с бели конци. Истината понякога е най-доброто, което можеш да направиш. В крайна сметка, щом отсрещната страна толкова много държи да е запозната с миналото ти, кажи истината. Това е твоят живот, твоят избор през годините и няма защо да се притесняваш от него. Ако бройката създаде напрежение помежду ви, помислете добре дали това е човекът за теб. Друго правило е да създадеш сигурност. Една от причините да бъде зададен този въпрос, е липсата на сигурност за връзката. Обясни на половинката си, че най-важен е настоящият момент, настоящата връзка и миналите истории са останали там, където им е мястото – в миналото. Не трябва да понасяш упреци, свързани с миналото ти. Ако човекът до теб те обвинява за неща, извършени от теб много преди да се познавате, едва ли това е израз на силна любов и е по-добре да си тръгнеш. Със сигурност ще намериш някого, който да те обича без обвинения. Запомни – никога, никога, никога не сравнявай на глас сегашния си партньор с миналите. Е, можеш да кажеш, че връзката, която имаш в момента, е най-прекрасната в живота ти. Клопката тук е да не се задълбочиш в критики към бившите. Прави лошо впечатление да си негативно настроен към хора, с които си имал отношения. Човекът срещу теб веднага ще си помисли “И за мен ли ще говори така, ако се разделим” и романтиката ще иде по дяволите. Не се притеснявай. Това е твоят житейски опит, благодарение на който си се превърнал в човека, в който си в момента. Разбира се, това не означава да правиш грешка след грешка с размах. И в крайна сметка – защо изобщо трябва да говорите за бившите си, вместо да се наслаждавате един на друг.

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=833

Posted by on ное. 16 2007. Filed under За любовта. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.2467 лв
 CHF =  1.69527 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.22562 лв
100  RUB =  2.65657 лв
 USD =  1.68926 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.