КОГАТО ДЕТЕ РОДИ ДЕТЕ: ШОКИРАЩАТА ИСТОРИЯ НА НАЙ-МЛАДИТЕ МАЙКИ

Kogato dete rodi deteПубертетът е процес по време на който детското тяло се развива и става способно за репродукция, като при момичетата обикновено това започва по-рано, на 11 години. Главният белег на съзряването при тях е менструацията, окосмяването на пубиса и нарастване на гърдите. Този процес обикновено завършва на 17 годишна възраст. Все пак има документирани случаи, при които девойки по-млади от 9 години са раждали деца. Общество.нет публикува материала, защото подобен проблем набира голяма скорост в българското общество, а никой не изглежда особено загрижен за него.

Илда Трухильо (Перу), родила на 8 години и 7 месеца

Илда произхожда от бедно перуанско семейство, което е живеело в една стая. При тях е живеел и 22 годишен братовчед, който тайно изнасилва седемгодишната Илда. Пет месеца по-късно, майка й забелязва, че коремът на дъщеря й ненормално расте. Завела я на лекар. Той е открил, че Илда е бременна, а насилникът е веднага арестуван и осъден на затвор. През декември 1957 година, Илда по естествен път ражда здраво момиченце на което дава името Мария дел Росарио (на снимката).

Мум-Зи (Нигерия), родила на 8 години и 4 месеца

Това е един от най-шокиращите случаи. В различни части на Африка е често срещано да има харем на полигамни къщи в които жените се държат отделно от мъжете. Харемите имат вековна история, едно от правилата е жената да постъпва там след като получи първата си менструация. Мум-Зи много малка получава първата си менструация и през декември 1884 ражда дъщеря на господаря на харема, когато е едва на 8 годишна възраст. Любопитното е, че дъщеря й също ражда на 8 години, поради което Мум-Зи става най-младата баба в историята.

В. Блиц (Сърбия)

Общество.нет (цитирането и активните линкове са задължителни)

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=9587

Posted by on юни 3 2014. Filed under За любовта. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

1 Коментар for “КОГАТО ДЕТЕ РОДИ ДЕТЕ: ШОКИРАЩАТА ИСТОРИЯ НА НАЙ-МЛАДИТЕ МАЙКИ”

  1. вгз

    Природата си знае работата!

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.20686 лв
 CHF =  1.71384 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.23656 лв
100  RUB =  2.56728 лв
 USD =  1.70072 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.