КАТО В ЕДИН СТАР ВИЦ

Според готвени промени в Закона за електронните съобщения МВР ще има правото да следи местоположението на мобилните телефони и адресите, от които се изпращат имейлите.
 
„Гражданският интерес е запазен от една страна, и от друга – се дава възможност на органите по сигурността да проследяват комуникацията – не като съдържание, а като позиция в пространството, къде се намира например определения мобилен апарат. Същите правила ще важат и за имейлите – в съдържанието им няма да се бърка”, казва червения депутат и бивш кмет на Долна Митрополия (тогава дали искаше да го слушат от МВР) пред Дарик радио.
 
Не ви ли звучи това, като стария за виц за тинейджъра, който иска да прави секс и увещава момичето си с думите: „Само малко да го вкарам, обещавам, че няма да мърдам…”
 
Само дето не е смешно.
 


ПОСЛЕДНИТЕ 5 СТАТИИ:

ПАК ЧЕРЕН СПИСЪК

НА СИЛА ХУБОСТ НЕ СТАВА

СЕДМИЯ ВОТ

БЕЛОГРАДЧИШКИТЕ СКАЛИ МАЙ ЩЕ НИ ОТСРАМЯТ ПРЕД СВЕТА

ПОЛОЖИТЕЛЕН И ДАЛЕЧЕН ПРИМЕР

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=2124

Posted by on мар. 13 2009. Filed under Редакционно. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.20686 лв
 CHF =  1.71384 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.23656 лв
100  RUB =  2.56728 лв
 USD =  1.70072 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.