Катастрофата „СИРИЗА“ дестабилизира целия регион

Alexis TsiprasИзмамната „СИРИЗА“, по която наивно се прехласнаха българските леви, се превърна в заплаха за целия регион.

Те измамиха своите избиратели. Клекнаха пред световната банкова-финансова олигархия. Скараха се с Германия, която не им е виновна. Превърнаха Гърция в площадка за наводнение на Европа с нелегални емигранти.

Още при избирането си за министър-председател Алексис Ципрас обяви, че нелегалните имигранти вече няма да бъдат държани в бежански лагери и общежития от закрит тип и започна „политика на толерантност“. Постъпи информация, че гръцките гранични патрули е разпоредено да спрат твърдата си политика за недопускане на още нелегални имигранти.

В резултат на това, Гърция не само се препълни, но започна да дестабилизира целите Балкани. Македония, Сърбия и Унгария бяха залети от нелегалните миграционни тълпи.

Така „СИРИЗА“ нито даде социална стабилност на Гърция, нито спокойствие на региона и цяла Европа.

„СИРИЗА“ се оказа една голяма грешка.

Възмутеният гражданин

14 август 2015

Общество.нет (цитирането на автора, изданието и активните линкове са задължителни)

Мненията на редакцията и на автора/ите могат да не съвпадат.

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=12088

Posted by on авг. 14 2015. Filed under Айсберг, Позиция. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.20686 лв
 CHF =  1.71384 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.23656 лв
100  RUB =  2.56728 лв
 USD =  1.70072 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.