КАК СТЕ ГОСПОДИН БОРИСОВ?

Как сте г-н Борисов?

Нещо да кажете за вашите служители? Не остана министерство без издънка. Криза било, народа да стяга коланите и да яде картофи. Като гледам последните получени бонуси на държавни служители направо ми се плаче. Факт: най-бедната нация в Европа с най-богатата администрация. Раздавани бонуси на поразия за “добре свършена работа”. Здравната каса е на ниво.Агенцията по вписвания с неработещи регистри, ама пък с правилник кой как да взима бонуси. Министерство на финансите и там. Министерство на земеделието е брутална работа, когото и да хванеш там…  Само военните се разминаха по Нова година горките, че трябваше да плащат “Кугарите”. Съвсем друг е въпросът каква работа се върши в тези министерства. Как се оказват назначени хора, и то на зам.министерски места, които са работили преди това във фирма, която държи пазара на лекарства например? Как за началници на агенциите има хора с присъди? Не г-н премиер, нещо има объркано. Не може така. Лентичките се режат, ама след това не може да падат тавани на нови летища. Не може магистралите след зимния сняг да приличат на швейцарско сирене. Сега само да не кажете че предишните управления били виновни. Вече не върви все пак се управлява 3-та година. Измислете нещо разумно и с време сменете тотално персонала си. И само не ни давайте съвети какво да сеем напролет.

 


ПОСЛЕДНИ СТАТИИ:

ПОЧИСТВАНЕТО НА СОФИЯ МЕЖДУ ПРОВАЛА И ДАЛАВЕРАДЖИЙСКИЯ ПРИВКУС

ЛОШО ВРЕМЕ

КАЛ И ПРАХОЛЯК – ОМАГЬОСАНИЯТ КРЪГ НА СОФИЯ

АГРЕСИЯТА И МУТРАЩИНАТА СЕ ЗАВЪРНАХА ВЪВ ВСЕКИДНЕВИЕТО

ЕДНА ГОДИНА АРАБСКА ПРОЛЕТ

КАК НОВОТО ЛЕТОБРОЕНЕ ЗАПОЧВА С ИЗХВЪРЛЯНЕТО НА ШЕСТОБАЛНАТА СИСТЕМА

ПОЖЕЛАНИЕ ЗА НОВА ГОДИНА НА ЧИТАТЕЛИТЕ НА ОБЩЕСТВО.НЕТ

ДА ВИ ПРЕБИЯТ ТИНЕЙДЖЪРИ ЗА ЗАБАВЛЕНИЕ

ПОРЕДНИЯТ УДАР СРЕЩУ ТРАДИЦИОННОТО СЕМЕЙСТВО

ЛЕПА БРЕНА И ХРИСТО СТОИЧКОВ ЛИ СА ЛИЦЕТО НА НОВАТА ДЕСНИЦА

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=4326

Posted by on февр. 22 2012. Filed under Редакционно. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.20686 лв
 CHF =  1.71384 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.23656 лв
100  RUB =  2.56728 лв
 USD =  1.70072 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.