КАК СЕ ПОБЪРКВА ЕДИН МЪЖ – ПЕТ НАЧИНА

НАЙ-БЪРЗИЯТ И КРАТЪК ПЪТ ДО СЪРЦЕТО НА ЕДИН МЪЖ. СТАТИЯТА МОЖЕ ДА СЕ ИЗПОЛЗВА И ОТ МЪЖЕ, ЗА ДА СА НАЯСНО С КАКВО ЕДНА ЖЕНА МОЖЕ ДА ГИ ИЗМАНИПУЛИРА.

Следващите 5 ключови съвета не са в основата на една привлекателност. Ако някой не ви харесва или вие него просто няма как, каквото и да правите, нещата да се случат. Съветите играят ролята на допълнително оръжие, но за да го използвате трябва да имате поне минимален шанс в очите на своята жертва. Успех дами!

 

Хубав глас
Мъжете обожават секси гласове. В много от случаите меко прошепване може да е много по-чувствено и въздействащо, дори за мъж тип дърво, от всякакви други звуци, крясъци. Секси гласът се използва от много знаменитости като Мерлин Монро и Камерън Диаз. Овладейте изкуството на моделиране на гласа, за да го направите секси и съблазнителен, като то не изключва дрезгавия глас (той е убийствено очарователен). Така трябва да нагодите гласа, че да накарате коленете му да омекнат.

Позитивният подход винаги е успешен
Момчетата се зазяпват по всяка преминаваща жена, но един мъж може да бъде очарован само, когато някой отвърне на погледа му. Леко неуловим поглед (като проблясване на пламъче) може мигновенно да разтопи ледовете. Разбира се не прекалявайте с поглед на разгонена тинейджърка, която не знае какво точно иска.

Нахранете клетките му за глад
Независимо дали ви се вярва или не, но най-краткият път до техните сърца е през стомаха. Мъжете обожават жени, които са домакини и са добри в готвенето. Повечето мъже обичат хубава храна и една възхитителна вечеря е добра идея за да прекарате нощта с него.

Сдобийте се с хубава фигура
За да подобрите шансовете си пред другия пол, се нуждаете от регулярни физически натоварвания. Диета, ходене пеша, спорт – какво искате, но това ще увеличи шансовете ви в пъти.

Секси устни
Мъжете имат слабост към жени с хубави и сочни устни, разбира се и към тези, които умеят да ги държат затворени. Така че пригответе устните си и се подгответе се чувствено шоу. Дамите с пари не бива да си мислят, че като ги натъпчат с ботокс нещата ще се случат – най-хубавите неща са естествени.

 


ПОСЛЕДНИ СТАТИИ:

ДЕСЕТТЕ НАЙ-ЧЕСТО СРЕЩАНИ ГРЕШКИ ПРИ СРЕЩА С ЖЕНА

ИЗНЕВЯРАТА

НЯКОЛКО СЪВЕТА ЗА САМОТНИЦИ

ЛЮБОВ НА РАБОТНОТО МЯСТО – ПЛЮСОВЕ И МИНУСИ

РАЗЛИКАТА В ГОДИНИТЕ И ЛЮБОВТА

ОБАЯНИЕТО НА ЗРЯЛАТА ЖЕНА

ЗА ИСТИНСКАТА любоФ

7 ПРОБЛЕМА В ОТНОШЕНИЯТА И СЪВЕТИ ЗА ТЯХНОТО РАЗРЕШЕНИЕ

ЛЮБОВ ИЛИ САМОТА – НОВА ВРЪЗКА СЛЕД РАЗВОДА ИЛИ РАЗДЯЛАТА

МЪЖЪТ ИЛИ ЖЕНАТА ИЗНЕВЕРЯВА ПО-ЧЕСТО

ЗАЩО НЯКОИ МЪЖЕ ПРЕДПОЧИТАТ ПО-ВЪЗРАСТНИ ЖЕНИ

КАКВО Е ЛЮБОВТА – НЕ Я БЪРКАЙТЕ СЪС СЕКСА

СЛЕД КРАЯ НА ВРЪЗКАТА

СЕКС С ЖЕНЕН МЪЖ

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=3978

Posted by on юли 7 2011. Filed under За любовта. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.20477 лв
 CHF =  1.71926 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.18712 лв
100  RUB =  2.52821 лв
 USD =  1.66072 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.