КАК СЕ НАБИРА СКОРОСТ, Г-Н ДИКОВ?

Сашо Диков – само за големи медии


         В последно време всеки получил дори малко популярност става велик. Пълно е с хора, показали се един – два пъти по телевизията, мислещи се за звезди. Това, разбира се, не би изненадало никого, все пак знаем в каква държава живеем. На тези „невероятно известни” личности бих искал да съпоставя наистина известните и доказали името си в медийния бранш. В този момент започвам да си мисля, че това са в действителност хора, заслужаващи уважение и адмирации, да, но явно не всички.

      Разбираемо е, че всеки е тръгнал да търси успех е започнал от нищото. Аз, лично, като представител на една малка медия, желая да постигна  нещо в живота. За жалост, в малка България това се оказва много трудно. На всеки е ясно, че за да може една медия да просперира, трябва или да има сериозни връзки, или да представя интересни материали. В нашия случай ние сме решили да се докажем по трудния начин, да се преборим с конкуренцията честно и справедливо. Според мен обаче, това е невъзможно. Ето защо ще ви представя проблема, с който се сблъсках..

      По желание на моя шеф, трябваше да интервюирам подходящ човек, добре запознат с проблемите в българския спорт – за  олимпиадата, за отпадането на Левски от БАТЕ и т.н. Веднага в главата ми изплува името на Сашо Диков – един много известен и наложил се спортен журналист, от малкото, които не се страхуват от живата връзка по време на предаване. След като учтиво му се представих кой съм и коя медия   представлявям, той не прояви особен интерес. Това го разбирам, човекът е зает и едва ли ще може да отдели нужното време, но точно когато мислех, че разговорът приключва, г-н Диков ми сподели, че едва когато изданието набере достатачно скорост, тогава би могъл да отдели малко от времето си. Бях много изненадан от причината, поради която ми беше отказано интервю. Явно докато не се започне масово „оплюване” никой не подозира, че съществуваш. Тъжно, но факт, такава е българската действителност.


ПОСЛЕДНИТЕ 5:

НЯМА ОПРАВИЯ

ДУШ И БЯЛ ЧАРШАФ ЗА ЗАТВОРНИЦИТЕ. А МЕЛБА НА ПЛАЖА?!

КОЙ ВИ ПЛАЩА МАСРАФА

СЕГА НАКЪДЕ

/НЕ/МОРАЛ

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=1398

Posted by on авг. 29 2008. Filed under Редакционно. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.20686 лв
 CHF =  1.71384 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.23656 лв
100  RUB =  2.56728 лв
 USD =  1.70072 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.