КАК КРАСИВО Е ДА СИ ЩАСТЛИВ!

Georgi Hristov

Щастлив, защото доброжелателност на талази залива българите отвсякъде.

            Франция и Швеция цивилизовано (със самолет и пари в брой) ни връщат ромите, защото не желаят да ни отнемат удоволствието и привилегията да ги интегрираме в България.

            Турция благосклонно ни изпраща бежанци и икономически имигранти за да ни направи съпричасни с проблемите си  и ни даде възможност да докажем, че наистина сме добри съседи.

            Румъния и Гърция учтиво ни връщат пришълците, защото като добронамерени членки на европейското семейство не могат да си позволят да ни лишат от възможността да проявим човешко милосърдие и състрадателност.

            Най-състрадателните и отзивчиви европейски държави с голяма загриженост ни изпращат помощи защото не могат да гледат как клетите бежанци и икономически имигранти бедстват у нас.

.           Високопоставени ръководители на ЕС дипломатично ни напомнят, че сме европейци и че не е човеколюбиво да затваряме границата си с Турция, защото има конвенции, които стриктно трябва да се спазват. И още по-любезно ни съветват, че като новодемократична държава, отворена към света, не трябва да следваме примера на САЩ, Израел, Португалия и Гърция, които поставят нови берлински стени, с настръхнали бодливи мрежи по границите си.

            Европейски комисар Кристалина (Сталинка) Георгиева – тази истински българска патриотка, денонощно мислееща за доброто на родината ни, с ентусиазъм предлага елегантно решение за справяне с демографската криза като направим всички пришълци български граждани.

            Човеколюбивият Хелзинският комитет, със завидно постянство ни облъчва с доброта и не се уморява да ни напомня, че трябва да изкореним ксенофобията у българите (до девето коляно) и да дадем подслон в България на всичко немило и недраго страдащо по света.

            Хуманизъм без граници!  Как красиво е да си щастлив гражданин в Р България.                                                 

Георги Христов

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=7632

Posted by on ное. 11 2013. Filed under Позиция. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.21074 лв
 CHF =  1.74192 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.18773 лв
100  RUB =  2.49116 лв
 USD =  1.66326 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.