КАК ДА СЕ ЗАЩИТИМ ОТ ОБВИНЕНИЯ В ДИСКРИМИНАЦИЯ

Знаете, че стана опасно да се изразяват, каквито и да е позиции или мнения, защото всеки може да сезира репресивния орган Комисия по дискриминация и да се жали срещу вас. Няма изказване, което да направите и да не може да бъде сезирана Комисията. Всичко вече е дискриминация.

Има някои начини да избегнете този орган на Инквизицията. Пример в това отношение е  заместник-кметът на италианския град Тревизо Джанкарло Джентилини, който се обяви против присъствието на кучета в града от неиталиански породи.  „Не искаме кучета от чужди породи“, казъл Джентилини по време на церемония на местните горски части. Както съобщи пронтософия  кметът обявил, като добре дошла на територията на Тревизо само  родената през 60-те години на миналия век порода италиански вълк. Като нежелани пък той определил породите лабрадор, доберман, териер.

Джентилини, който е представител на Северната лига, се прочу в миналото и с други свои причудливи искания. През 2003г. той призова за „експулсиране“ на лебедите имигранти от местната река Сил, която те „пренаселили“ с поколенията си. Виновници за свръхпопулацията била двойка лебеди, донесена през 1984, която дала началото на 700 лебеда.

„Това са лебеди имигранти от страни извън ЕС. Става въпрос за вид, чужд на нашата екосистема и на речната ни цивилизация. Тези лебеди са опасни, нападат жителите на зоната и унищожават цялата растителна система, с която се хранят. Трябва да защитим нашите патици“, призова преди 5 години Джентилини. В миналото Джентилини беше кмет на Тревизо за два мандата.

В какво ни превръща системата. Ами ако ни се пъхне в мозъците.


ПОСЛЕДНИТЕ 5:

 

ДИСКРИМИНАЦИЯ В БЪЛГАРИЯ: НАЧИН НА УПОТРЕБА

 

АБОРТЪТ НЕ Е РЕШЕНИЕ

 

ГРEХОТА ЛИ Е ДА СЕ ПЛАЩАТ ДАНЪЦИ НА ДЪРЖАВАТА У НАС? (АНКЕТА СРЕД ВОДЕЩИ ИМЕНА)

 

ПОТРЕБНО НИ Е ЦЕННОСТНО – ДУХОВНО ВЪЗКРЪСВАНЕ НА НАЦИЯТА

 

КОАЛИЦИЯТА БСП – НДСВ – ДПС ПОЕ ГЛЪТКА ВЪЗДУХ

 

 

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=1137

Posted by on юни 2 2008. Filed under Анализ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.20477 лв
 CHF =  1.71926 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.18712 лв
100  RUB =  2.52821 лв
 USD =  1.66072 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.