КАК ДА СВАЛИТЕ МЪЖ?!

Представете си, че сте в заведение, клуб, ресторант или на купон. Виждате един мъж: висок, хубав, елегантен , който ви запленява. Какво да направите, за да ви забележи? Как да се държите, за да ви покани на среща до края на вечерта? Ето нашите съвети:

1. Фиксирайте го с поглед. Знаете, че когато дълго гледате някого, той се обръща, за да разбере, кой го наблюдава. Малко след като ви е видял, сведете поглед и заговорете с приятелите си. Повторете упражнението няколко пъти. Г-н Х ще си помисли, че говорите за него. Бъдете сигурни, че сте събудили интереса му.

2. Не забравяйте малките секси женски номера. Навлажнявайте устните си с език. Отмятайте съблазнително назад коса и си играйте с нея. Кръстосвайте крак върху крак, като често ги сменяйте. Навеждайте се напред, когато говорите, за да се види деколтето ви.

3. Все едно случайно се бутнете в него,
докато танцувате или отивате до тоалетната. Извинявайте се дълго. Обяснете
колко съжалявате и колко виновна се чувствате. Ако разсипете нещо върху блузата му, още по-добре. Тогава може да изразите желание да вземете телефона му, за да платите за химическото чистене или ако сте на купон да отидете до банята, за да му я изплакнете веднага. Звучи малко като на филм, но действа.

4. Ако номерът с бутането не ви е съвсем по сърце, може да поискате нещо от мъжа, например огънче. Ако вие не пушите, поискайте огънче за приятелката си или химикалка, за да запишете нещо. Когато му ги връщате, му благодарете дълго или го попитайте откъде има толкова интересна запалка, химикалка и т.н.

5. Идва време за решителната крачка. Споменете, че с приятелката си сте сами и скучаете. До тук вече сте събудили интереса и може би той ще ви покани да се присъедините към компанията му. Ако не го направи, поканете ги вие да пийнете заедно по едно.

6. Вече сте заедно. Започнете да го разпитвате каква музика слуша, чете ли книги и какви, къде обича да ходи, какво обича да яде. Намерете сходства с нещата, които вие харесвате и подчертайте общите си интереси. С "Ау, и аз точно тази книга чета в момента, какво съвпадение!". Гледайте все пак да сте я чели, за да не ви попита за героите. Или за по-безопасно – кажете, че обичате същата музика или храна. Мислите си, че може да няма съвпадения? Не се притеснявайте, вие сте на едно и също място (клуб, купон), явно имате нещо общо.

7.
Ако още не ви е поканил на танц, което ме съмнява, изчакайте момент да пуснат от неговата любима музика и кажете: "Ето, това парче много ми харесва, хайде да потанцуваме". Танците крият в себе си еротика и особено силно сближават хората.

Ако след като изпълните всички тези правила, още не ви е поискал телефона го зарежете. Явно не сте негов тип или това не е вашият човек. Ще си намерите по-подходящ. Приятен лов!

 


ПОСЛЕДНИТЕ 5:

 

ПРИЯТЕЛКИТЕ И СЕРИОЗНАТА ВРЪЗКА….

ИМА ЛИ ГОДНОСТ ЛЮБОВТТА?

ДА СЕ СДОБРИШ С НЯКОЙ ЧРЕЗ ЗНАКА НА ЗОДИЯТА МУ

НЯКОЛКО ПРИЧИНИ ДА ГО ЗАРЕЖЕШ!

КОИ ЛИ СА 7 – ТЕ НЕЩА, КОИТО ТОЙ НЕ ИСКА ДА ЧУЕ ОТ ТЕБ?

 

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=1122

Posted by on май 28 2008. Filed under За любовта. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.20686 лв
 CHF =  1.71384 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.23656 лв
100  RUB =  2.56728 лв
 USD =  1.70072 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.