КАКВО ТЪРСИМ В НАШАТА ВРЪЗКА СПОРЕД НАЧИНА, ПО КОЙТО СПИМ

Всяка двойка има своите интимни навици, когато си легне в леглото – гушкане, прегръщане, целувки и т. н., но всичко това не са само навици, а напротив те говорият много за нас самите.

–    мъжът е легнал на една страна и жената се е гушнала максимално  до него, но с гръб – тази поза за сън в литературата се среща още и под наименованието ,, лъжички,,. Тя е най – често срещана през първите 3-5 години на съвместен живот или брак, чрез нея се постига максимална физическа близост и говори, че всеки един от пратньорите има нужда от сигурност, която открива в максималния контакт с любимия човек в леглото по време на сън.

–    мъжът е  легнал по гръб и е прегърнал с едната си ръка жената, която е полу легнала върху гърдите му – тази поза говори за нуждата от защита на жената, като тя възприема леглото, като удобно гнездо за двамата, в което открива това, което е търсила през деня.

–    всеки от двамата е легнал на една страна и са си дали гръб един на друг – тази поза е характерна за дългите връзки, като вече всеки един от партньорите търси своята територия в съвместното съжителство. При нея връзката е изживяла най – страстните си моменти и сигурността е взела връх, както и индивидуалността, която търси своето място в ,,общото,,. Интимността тук се свежда до допира на задните седалищни части.

 
 


ПОСЛЕДНИТЕ 5: 
 
,,TAНТРА,, – ДРЕВНАТА ТЕХНИКА ЗА УВЕЛИЧАВАНЕ НА УДОВОЛСТВИЕТО ПРИ СЕКС
 
ТРУДНАТА СТРАНА НА ТИЙНЕЙДЖЪРСКИТЕ ВРЪЗКИ

ЛЮБОВНА ПРИКАЗКА

ЗАБРАНЕНИЯТ ПЛОД

ЗАЩО ЖЕНИТЕ ОТКАЗВАТ НА МЪЖЕТЕ?

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=1639

Posted by on ное. 5 2008. Filed under За любовта. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.20686 лв
 CHF =  1.71384 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.23656 лв
100  RUB =  2.56728 лв
 USD =  1.70072 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.