КАКВО ОЩЕ ДА КАЖЕМ ЗА НАШАТА ПОЛИЦИЯ!

Низ от позорни случки отново заля злочестото МВР само за седмица. Шефът на службата в Приморско избяга след като пред него бивш служител с който допивали застреля от упор в главата 23 годишен бургазлия с който се засекли на една маса сутринта в Бургас. След това в милозливо интервю полицейския шеф обясни, че се бил уплашил, имал стрес. Да отива да продава ягоди, като е толкова плашлив. Или пак ни играят театър. Миков пък отказал да му разпише молбата за напускане. Смях!

По-лошия случай е шефът на РПУ – Враца Васил Василев. Срещу него започна разследване след като постоянно се движел в компанията на местните мутри. Пиел с тях, а те го черпели. Тук прошка не трябва да има!  За назидание на всички от системата, а те очевидно не са малко Васил Василев трябва да бъде смазан. Той е по-лош от мутрите – яде народни пари и тия срещу които трябва да се бори са му авери. Два пъти е по-лош от престъпник. Доживот със строг режим заедно с редовите рецидивисти. Да се смачка и той и семейството му. Въздух не трябва да има за него.

Не е тайна, че МВР и престъпниците често са от едната страна на барикадата. Легенди се носят за пуснати крадци, закриляни наркотрафиканти, ескортирани автоджамбази, подпомагани рекетьори и прогнили управления като ГДБОП със злополучния Иван Иванов, който трябва да последва съдбата на Васил Василев, и на прочутото 9-то районно в Люлин например. А примерите са десетки.

Въпросът е кой ще промени ситуацията. Знаем, че гарван гарвану око не вади.

На този фон единствените по-забележими активности са биенето на фермери, протестиращи миньори, атакаджии….  И ако за това ни е полиция по-добре наистина да се закрие. Така хем няма кой да бие инакомислещите, хем няма кой да поддържа срутилата се власт на това правителство, хем няма да използва ресурса на държавата, за да подпомага крадци и рекетьори. Иначе няма оправия!

П.П. За малко да забравя и мераците за подслушване на телефони, следене на интернет и масовото монтирането на камери. В кои ръце отиваме?


 

ПОСЛЕДНИТЕ 5:

 

ТРЕВОГА!

 

КРАСИМИР КАРАКАЧАНОВ: РЕАЛНО КРИЗА В УПРАВЛЕНИЕТО НЯМА

 

ПАРТИЯ ИСКА ОСТАВКАТА НА КЕМАЛ ЕЮП

 

НЕЛИ КУЦКОВА: ОБЩЕСТВЕНАТА ПОТРЕБНОСТ ОТ ИНФОРМАЦИЯ ЗА ГРАЖДАНСКИТЕ ЗАКОНИ Е МНОГО ГОЛЯМА

 

ГЕРБ СГРЕШИХА!

 

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=1339

Posted by on авг. 13 2008. Filed under Актуално. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.20686 лв
 CHF =  1.71384 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.23656 лв
100  RUB =  2.56728 лв
 USD =  1.70072 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.