КАКВО „КАЗВАТ” ЦЕЛУВКИТЕ МУ?


Дали той иска само да се позабавлява или се стреми към трайна връзка? Можете да разберете това по начина, по който ви целува. Психологът Конрад Шпрай разграничава следните видове техники на целуване…


Влажни целувки – Той е наистина много страстен, ала не питае дълбоки чувства. Внимавайте! Верността не е главното му качество. Той обича да целува всяка, която му падне.

Сухи целувки – Те са характерни за трезвия и сериозния. Но него не го бива за истинска емоционална връзка.

Проникващи целувки – Ако той настоятелно прониква в устата ви с език, значи сте попаднала на мъж, който обича да властва. Склонен е към егоизъм, а и в любовта обича да определя, какво да се прави.

Бесни игри с език – Ако се развихри с езика си из устата ви, трябва да знаете, че си имате работа с много страстна личност. Той определено умее да прави това, което желае, включително и да се люби страстно. За него истината е само в здравото обвързване.

Целувки по челото – Те издават закрилника. Той се стреми да ви дари сигурност. А в същото време се старае да ви покаже, че той е водещият в двойката.

Целувки по шията – Те подсказват, че партньорът ви е човек, който подтиска страстите си. Той желае нещо повече от вас, ала проявява сдържаност, защото най-вероятно е срамежлив. И знайте, че в него е притаен един истински вулкан.

Целувки по бузата – Внимавайте, той не иска нищо друго, само да проникне директно в мозъка ви. Той е романтик, опитващ се да въздейства не толкова на физическата ви чувствителност, колкото на емоционалната. Тези целувки разкриват стремеж към духовна близост и хармония.

Гризане на ухото – Той е голям любител на разточителните ласки. За него еротиката и сексът са от огромно значение.

Целувки по вътрешната част на дланта – Ако ви се е случвало партньорът ви да ви целува уж ненадейно по вътрешната част на дланта, навярно си имате работа с несериозен човек. Не вярвайте напълно на обещанията, които ви дава, и бъдете нащрек към обкръжението му. Знайте, че той не е любител на сериозните връзки, чувства и любов.

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=999

Posted by on апр. 17 2008. Filed under За любовта. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.20686 лв
 CHF =  1.71384 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.23656 лв
100  RUB =  2.56728 лв
 USD =  1.70072 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.