И Юнкер се включи в заговора срещу Бойко Борисов

Junker Borisov sartzeОт няколко седмици основната опорна точка на управляващите е, че срещу тях има заговор и се работи по сценарий за свалянето им. ПР-катата на министър-председателят обяви, че в заговора са олигарси, които работят чрез футболни агитки. Лиляна Павлова разви темата и вкара към клатачите на кабинета  – медии, Фейсбук, някакви хора.

В заговора срещу най-стабилното правителство в историята на България изненадващо се оказа замесен и председателят на Европейската комисия – Жан Клод Юнкер. Той изрази готовност Румъния да бъде отделена от България и за нея да отпадне мониторингът за правосъдие и вътрешен ред заради успехи в борбата с престъпността и корупцията, каквито очевидно нашата страна няма.

Очевидно миналата седмица Борисов е искал среща със Станишев, защото е виждал накъде отиват нещата (същият, който искаше да бие). Затова явно и предаде Вишеградската група, като преди срещата с нея се обади на Меркел да й докладва, да доносничи и да се подмазва.

С това България остава единствената държава в Европейския съюз, която е в режим на наблюдение, тип протекторат, сива престъпна зона, криминална дупка, територия на беззаконието, корупционна язва, но за сметка на това със стабилно правителство.

А помните как Юнкер написа на Бойко писмо и му нарисува сърчицe?

Евгени Войнов

17 февруари 2016 г.

Общество.нет (цитирането на автора, изданието и активните линкове са задължителни)

Мненията на редакцията и на автора/ите могат да не съвпадат

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=13000

Posted by on февр. 17 2016. Filed under Редакционно. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.20686 лв
 CHF =  1.71384 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.23656 лв
100  RUB =  2.56728 лв
 USD =  1.70072 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.