ИСТИНАТА БОЛИ

Доган каза истината в очите на избирателите си. Че властта е в него, от депутатите нищо не зависи и той държи парите. Това предизвика бурни реакции сред журналисти, политици…, народ. Толкова бурни, колкото бяха предизвикани и от обръчите от фирми преди време. Тогава резултатът беше постигнат – етническите българи се обединиха и с още по-голям хъс отидоха до урните. Дали целта и този път не е същата?

Да казваш истината не е порок. Може би останалите политици най-после трябва да се поучат от Доган, който ако не друго, поне се грижи за електората си. И може би тогава народът ще ги последва, а няма да остане по къщите си, оправдавайки се, че пак няма за кого да гласува. Защото всички лъжат. Почти всички.

 


ПОСЛЕДНИ СТАТИИ:

НОВИ ЗВЕЗДИ

ДА ТЪНЕМ В БЕЗХАБЕРИЕ…

ЗАЩО ЧАК СЕГА, ДОНЧЕВА?

ГЕРГЬОВДЕН – ПРОВАЛЕН ПРАЗНИК НА ХРАБРОСТТА ИЛИ НА ПЕЧЕНОТО АГНЕ

НОВ ЛИДЕР НА СДС – СЛЕД ИЗБОРИТЕ!

ПРИ ПРОВАЛ НА ЕВРОИЗБОРИТЕ СДС РАЗВАЛЯ ДОСTЛУКА С ДСБ?!

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=2338

Posted by on юни 25 2009. Filed under Редакционно. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.20686 лв
 CHF =  1.71384 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.23656 лв
100  RUB =  2.56728 лв
 USD =  1.70072 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.