Ислямски лобизъм в Брюксел?

Evroparlament obsazhdane Sauditski diplomatСаудитска Арабия и много от страните в района на Персийския залив отделят големи средства за финансирането на ислямските институции и обекти из цяла Европа. Основателно може да се направи предположението, че част от финансовите потоци от тези страни, както и от Турция, се използват за лобиране сред европейските институции в Брюксел с цел прокарването на решения, които са от полза за ислямските общности в Европа и подпомагат разпространението и засилването на влиянието на неевропейски държави в ЕС.

Борбата срещу екстремизма трябва да бъде насочена и срещу пресичането на тези финансови потоци и разследване на лобисткото влияние на ислямските държави и групировки сред европейските институции и чиновници, които приемат и защитават благоприятни за исляма законодателни решения, политики, мерки и настроения.

Пандо Начев

19 ноември 2015

Общество.нет (цитирането на автора, изданието и активните линкове са задължителни)

Мненията на редакцията и на автора/ите могат да не съвпадат

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=12823

Posted by on ное. 19 2015. Filed under Айсберг. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.2467 лв
 CHF =  1.69527 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.22562 лв
100  RUB =  2.65657 лв
 USD =  1.68926 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.